2777
2789
ای بابا هیچکس نفرستاد ک😂🥲

بیشترا از جمله خودم خجالت میکشن سرهمونه😅

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش دیگه زنگ زد ادامه نداشت😂

فینگلیش تایپ کردنش رو مخت نیس؟

از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺از اینایی که کم میارن و نمیدونن چطور بحثو عوض کنن میگن وای تو فلان قدر سنته ازت توقعی نمیره خشم نمیاد👺از اینایی که تو بحث کم میارن میرن تاپیکارو می گردن تا بتونن یچی پیدا کنن طرفو بکوبونن خشم نمیاد👺از اینایی که از فهمیدن بعضی چیزا . مقاومت میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که تعصب بیجا دارن رو قومیت یا دین خشم نمیاد👺از اینایی که تو تاپیک استارتر کامنتتو ریپلای میکنن چرت و پرت میگن خشم نمیاد👺از اینایی که ادعای سواد دارن خشم نمیاد👺از اینایی که چسی میان و تاپیک پز الکی میزنن ولی اه و ناله میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که هزینه های نسبتا زیاد براشون غیرواقعیه خشم نمیاد👺از اینایی که همجنس خودشونو میکوبن خشم نمیاد👺اگه توهم یکی از اینایی خیلی مزخرفی.

خسیس بازی در نیارین بزارین دیگ منم لایک کنید بیام ببینم

من ندارم والا اگه داشتم هر روز میزاشتم براتون

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

گوشی کاریشه این .ازین کوچیکا .کیبورد فارسی نداره

اها 🥲

از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺از اینایی که کم میارن و نمیدونن چطور بحثو عوض کنن میگن وای تو فلان قدر سنته ازت توقعی نمیره خشم نمیاد👺از اینایی که تو بحث کم میارن میرن تاپیکارو می گردن تا بتونن یچی پیدا کنن طرفو بکوبونن خشم نمیاد👺از اینایی که از فهمیدن بعضی چیزا . مقاومت میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که تعصب بیجا دارن رو قومیت یا دین خشم نمیاد👺از اینایی که تو تاپیک استارتر کامنتتو ریپلای میکنن چرت و پرت میگن خشم نمیاد👺از اینایی که ادعای سواد دارن خشم نمیاد👺از اینایی که چسی میان و تاپیک پز الکی میزنن ولی اه و ناله میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که هزینه های نسبتا زیاد براشون غیرواقعیه خشم نمیاد👺از اینایی که همجنس خودشونو میکوبن خشم نمیاد👺اگه توهم یکی از اینایی خیلی مزخرفی.

اینم پیام ماصورتی پیام منهو اینکه شوهرم شیفته خونه نیست

چه لوس و ناز🥺😻