2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دست به مهره حرکته

مبین دوستم داره و از نظرش چجور دختریم ؟؟

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

اره عزیزم از هر چی که حس میکنیباشگاه ...دانشگاه ....س....کمک مربی بودنم س تا چند وقت دیگه پیشنهاد می ...

من خودم به این چیزا اعتقادی ندارم

تاپیکمم جنبه فان داره

اما به ذهنم یه بازه زمانی اومد سه ماه یا سه هفته

آزمایشگاه حس ششم واقع در کرج

مبین دوستم داره و از نظرش چجور دختریم؟؟

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

من خودم به این چیزا اعتقادی ندارمتاپیکمم جنبه فان دارهاما به ذهنم یه بازه زمانی اومد سه ماه یا سه هف ...

عزیزم منم میگی به مبین چی حس میکنی؟

نشی بهتره گلم

منم بگو 🥺

مبین دوستم داره و از نظرش چجور دختریم

2790
2778
2791
2779
2792