2777
2789

نیم ساعتی باهاش سر سنگین میشم تامام

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خ ایه مالی

نه همون پاچه خواری اویل زندگیم خودش مقصر بود مثل بچه ها هم قهر میکرد من باید میرفتم منت کشی حتی اگه دو یا سه روز هم میشد نمیومد ولی الان. کاری کردم که نمیذاره قهرم به ساعت بکشه

من ولی خیلی زودرنج و حساسم و زود قهر میکنم

قهر زیاد باعث بی تفاوتی میشه

الان اصلا برام مهم نیست ناراحته یا ن

چون اونقدر قهر میکنه از چشمم افتاده ،هروقت خواست بیاد حرف بزنه منت کشی و ... تمام

آدمایی که اموزش ندیدن یا در مقابل آموزش مقاومت میکنن قهر

انسانهای فرهیخته با شعور متمدن گفتگو میکنن اونم گفتگویی که جنس مرد لحاض شده باشه یعنی یاد گرفته باشه چطوری با یه مرد باید صحبت کرد و بلعکس

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

این دیگه قهر نیست چطور هم قهر باشیم هم حرف بزنیم

رسمی ترمثلن صحبت بشه

راه ارتباطی قطع نشه بهتره

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

چیکارش کردی ؟؟؟؟؟

بابت خیانتش اول شاکی شدم و بعدش از خونش رفتم وقتی تعهد داد که دیگه سمت اون کارا نمیره منم رضایت دادم بعدش گفتن حالا بیا خونت گفتم نه مثل جلسه خواستگاری با بزرگتراتون برام گل بیارین بیایین عذر خواهی بعد منو ببیرین چون مسیرمون هم از هم دوساعتی دوره دیگه همون کارو کردن اومدن عذر خواهی از همون روز برادر شوهرم بهم گف زنداداش زن برای ناز کردن قهر کن ناز کن مجبوره ناتو بخره تو پیش قدم نشو آخرش برا نیاز خودشم که شده مجبوره بیاد و واقعا هم همین شد و درست شد