2777
2789

ببین ازته دلت از خدا بخواه به مظرم حاجت فرمول نداره فلان قدرفلام روز فلان کارو بکن نذر کن یکی دوتا ازاخلاقای بدتو کناربذاری دل مادر و مادرشوهر شاد کنی توسل بخون اکر صلاحت باشه زمانی داره اگر صلاحت نباشه هرقدرم دعا کنی نمیشه

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر دعات گیراست برا ماهم دعا کن که با آدم مورد نظرمون جور شیم نفست حقه😄

عزیزم تاپیک مو بخون که بعد سه ماه جدا شدم

انگار قسمت نیست

قسمت هم مهمه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

چند روز باید خوند شرایط ش چطوریه

چهل روز بخون بعد اذان صبح تا طلوع آفتاب وقت داری

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ببین ازته دلت از خدا بخواه به مظرم حاجت فرمول نداره فلان قدرفلام روز فلان کارو بکن نذر کن یکی دوتا ا ...

برای ازدواح دارم دعا میکنم به خدا تا جایی که در توانمه گناه نمیکنم ولی بدون خطا هم نیستم

برای ازدواح دارم دعا میکنم به خدا تا جایی که در توانمه گناه نمیکنم ولی بدون خطا هم نیستم

عزیزم اگر خواست خدغ درازدواجت باشه من دیدم خانمهایی با سندتقریبا بالا موقعیت خوب گیرش اومده با مثلا دکتر واینا ازدواج کرده تز خدا عاقبت بخیری و خوشبختی بخواهدو بیخیال شو یکم

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁