2777
2789
اتفاقا به نظرم برعکس من هر رمانی خوندم(ایرانی) شخصیت ها یه نقص هایی داشتن مخصوصا رمان های هما پور اص ...

ازاین نویسنده نخوندم چیزی،چندتارمان خوبش وبهم معرفی میکنی عزیزم؟منم اونجوری دوست ندارم میدونی طبیعی نیست

مثلارمان مردی که میخنددویکتورهوگوروکه میخونی عاشق اون شخصیت اصلی میشی وجوداون همه نقص ظاهری که داره خیلی قشنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو من نوجوون بودم بارها خودندم الان اره اونقدر مشکلات زیاده که فقط فرصت کنیم دردایه خودمونو تحمل ...

دقیقا😄

من دوباره روآوردم به کتاب خوندن ورمان،مشکلات که تمومی نداره حداقل برای چندساعتی ازفضای پرچالش زندگی فاصله میگیریم

ازاین نویسنده نخوندم چیزی،چندتارمان خوبش وبهم معرفی میکنی عزیزم؟منم اونجوری دوست ندارم میدونی طبیعی ...

آره عزیزم حتما🤗

بین رمان های م. مودب پور من یلدا و گندم رو خیلی دوست داشتم

مریم ریاحی، رمان مرجان و عاصی(که بهم مرتبطن) رو خیلی دوست داشتم همخونه و تورن فیلد هم خیلی عاشقانه و قشنگ بودن، اگر فیلم یا رمان من پیش از تو رو خونده باشی و خوشت اومده باشه پس عاشق رمان تورن فیلد میشی.

م. بهارلویی هم رمان پنجره جنوبی رو خیلی دوست داشتم خیلی گوگولی بودددد

آره عزیزم حتما🤗بین رمان های م. مودب پور من یلدا و گندم رو خیلی دوست داشتم مریم ریاحی، رمان مرجان و ...

ممنونم عزیزم،گندم وخوندم،این کتابایی که دستم هست وتموم کنم حتمامیرم سراغ مابقی کتابایی که معرفی کردی