2777
2789
عنوان

هیکلم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 27 پست
منم دوست داشتم لپ داشتم 🥲

من کلی لپ دارم بیا واسه تو🫠🫠🫠

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎

من کلی لپ دارم بیا واسه تو🫠🫠🫠

بعضی موقع ها بسرم میزنه برم تزریق ژل گونه بکنم ...

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی موقع ها بسرم میزنه برم تزریق ژل گونه بکنم ...

اگه مطمئنی بهت میاد بکن ولی زیاد نزن که پلنگ نشی🫠🎀

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎

اگه مطمئنی بهت میاد بکن ولی زیاد نزن که پلنگ نشی🫠🎀

نه کلا نچرال پسندم

و اینکه در حد پلنگ تزریق کردن کل بافت پوست نابود می کنه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

نه کلا نچرال پسندم و اینکه در حد پلنگ تزریق کردن کل بافت پوست نابود می کنه

دقیقا

این شکم لعنتی اب نمیشه ها خیلی رو مخه منه

دقیقا

خیلی سفت و سخت باید تغذیه رو رعایت کنی

تازه فقط تغذیه نیست یه قسمت بزرگی شکم مربوط به رحم هست

بستگی به هیکلت داره

من از اونام که از باسن و رون چاق میشم

بعد شکم

ولی بالاتنم لاغره

واسه همین ۶۰ کیلو اصلا برام زیاد نشون نمیده

ولی کسی که شکم و پهلو درمیاره فرق داره

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

دقیقا خیلی سفت و سخت باید تغذیه رو رعایت کنی تازه فقط تغذیه نیست یه قسمت بزرگی شکم مربوط به رحم هست

تو سه ماه ۸ کیلو کم کردم ولی بازم این شکمو دارم همه جام لاغر شده شکمم یکم تغییر کرده

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
تو سه ماه ۸ کیلو کم کردم ولی بازم این شکمو دارم همه جام لاغر شده شکمم یکم تغییر کرده

شکم خیای منفوره

زودتر از همه میاد دیر تر از همه میره

اره با لباس ۵۷ کیلوام ولی شکمم هس

برنج و نون و روغن و..چطوری مصرف میکنی؟

برنج و نون و روغن و..چطوری مصرف میکنی؟

بیشتر غذای نونی میخورم برنجو خیلی کم کردم همین طور روغنو هفته ای دو سه بار یه وعده برنج میخورم

البته خیلی فشار روحی روانی رومه لاغر شدم نزدیک ۵۰ روزه پریود نشدم کل بدنم ریخته بهم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز