2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افرین بهت پس خودتو هر طوری دوس داری

آره یکم لاغر شدم ترک پوستی پیدا کردم ، برام مهم نیست

چون کسی که من و بخاد همه طوری میخاد ، خودمم خودم و دوست دارم یعنی اگه بخام انتقاد کنم اعتماد به نفسم از بین میره

یکی از دوستامم بعد کلی دکتر متوجه شد ترک پوستی درمانی نداره مگر به وزن قبلی برسی

مجرد متاهلی ندارهکنار بیا کاری نمیشه کرد یکم مراقب افزایش کاهش وزنت باش.من قسمت رون و زانو پشت ساق ...

کلا لاغر نبودم ولی یهو ی کم وزنم بیشتر شد از حد معمول ترک خورد فک کنم پوستم مستعد

یعنی لاغر بشی ترک ها خوب میشن؟

دوست من یهویی لاغر شد ، دکتر گفت اگه چاق بشی چون حالت کشسانی داره درست میشه

برعکسش فکر نکنم درست بشه ، اگه قرمز هست کرم جواب میده ولی اگه سفید شده هیچی جوابگو نیست ، فقط رو خودت کار کن خودت و هر طوری هستی دوست داشته باشی

دوست من یهویی لاغر شد ، دکتر گفت اگه چاق بشی چون حالت کشسانی داره درست میشهبرعکسش فکر نکنم درست بشه ...

نه قرمز نیس سفید خودمو که دوس دارم ولی گفتم اگ راهی داره چرا که نه به انجام دادنش می ارزه