2777
2789
عنوان

چرا خوب نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 26 پست
دختر خوبیم😁❤️

عشقی تو

آه مظلومان اگر روزی بگیرد در زمین خانه ملت بسوزد خانه خان نیز هم 🖤🕊 💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم هرچی میکشیدم به مژه هام هیچ تغییری نمیکرد والامنم هی میزدم تو ریمل تومواد

حالا به روش منم انجام بده ببین تغییری میکنه اگه تغییر نکرد شاید فیک

چون من ایزادورا بنفش داشتم عالی بود خیلی راضی بودم.

آه مظلومان اگر روزی بگیرد در زمین خانه ملت بسوزد خانه خان نیز هم 🖤🕊 💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

شاید نارنجیش بهتر باشه 😐چرا اخه من هرچی ریمل میخرم خوب نیس یه ۸۰۰ ام تقریبا گرفتم

اسنس هم میگن خوبه

من داشتم خوب بود ولی خیلیی دیر پاک میشد اینه نمیخوام بگیرم ازش

آقایون خواهشا درخواست دوستی ندید. ممنونم 🌱توعه عزیزم خیلی دوست دارم 😍خیلی زیاد😍تو لایق بهترین هایی گلم. 😘

اسنس هم میگن خوبهمن داشتم خوب بود ولی خیلیی دیر پاک میشد اینه نمیخوام بگیرم ازش

ببین من اسنس نداشتم خودم ولی دوستم داره خودش مژهاش پره وبلند میگه خوبه

اونایی که پر وبلندن هرچی بزنن خوبه براشون😅

ولی امروز ایزادورا به روشی که بچه ها گفتن زدم یکمی بهتر شد ولی درکل بنفشش دراصل بلندکنندگی نداره و بیشتر پر و مشکی میکنه.

میخوام Lancôme Monsieur Big بخرم در حد دو ایناس ببینم ریمل رویاییما بالاخره پیدا میکنم یا نه