2777
2789
انشالله بارداري ميگن ازمايش خون زودتر از بي بي چك نشون ميده درسته؟ چند متهه اقدامي؟

اره ازمایش خون زودتر نشون میده . به بی بی چکم میگن اعتمادی نیست زیاد

من ماه دومم 

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
نميري درمانش كني؟ چند ماهگي سقط شده؟

چه جوری نرفتم درمان نمیشه همه داروهارو استفاده م معدم داغون شد یک سالو نیمه سقط شده بعد از شیش ماه گذاشتم فولیک اسیدم خوردم الان یک ساله خبری نیست

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ممکنه زخم باشه کوچیک باشه دکتر با معاینه نفهمه چون ترشح با رگ خونی دارم بنظرتون برم فریز کنم

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
بي بي هاله انداخته بود بعد نيم ساعت سه روز مونده ب موعودم

خب دیگه پس خوش موقع رفتی گلم

ان شا الله که بارداری به سلامتی

وقتی جواب مثبتت رو دیدی منتظرا رو از ته دل دعا کن

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
یعنی ممکنه زخم باشه کوچیک باشه دکتر با معاینه نفهمه چون ترشح با رگ خونی دارم بنظرتون برم فریز کنم

گلم فریز کردن دیگه منسوخ شده و خودش باعثدخشکی رحم و مشکلات و عوارض دیگه میشه. اما متاسفانه بعضی دکترا هنوز هم به خاطر اینکه این دستگاه رو خریدن حاضر نیستن کنار بذارنش.

راه های درمان عفونت خیلی زیاد هستن و تو طب سنتی و اسلامی که کاملا بدون عوارض هم هستن.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
گلم فریز کردن دیگه منسوخ شده و خودش باعثدخشکی رحم و مشکلات و عوارض دیگه میشه. اما متاسفانه بعضی دکتر ...

داعم سوزش دارم