2777
2789
عنوان

چقد کیمیا حسینی

| مشاهده متن کامل بحث + 6113 بازدید | 49 پست
🫂🥲

🫂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

و خوشبختیب من نه پول داد نه قشنگی نه هنری نه هوشی ن خونواده ارومی هیچی فقط استرس و بدبختی و مریضی

پول رو که خدا از آسمون پرت نمیکنه برا کسی ،ادما باید خودشون تلاش کنن پولدار بشن،اما یه نعمت دیگه هست از پولم بهتر اونم سلامتی که حتما داری

من خود بلای خویشم ، از خود کجا گریزم ..؟!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اونموقع دیگه هیچکی برا هیچکی جذابیتی نداشت،قشنگیمون به همین تفاوت هاست

راست میگیاا

کلا هرکسی چهره منحصر بفرد خودشو داره

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

اگه زیبایی ها ب یک اندازه بود شما اصلا متوجه نمیشدی یکی زیباستمنظورم اینه همین تفاوتا معیار زیبایی و ...

دقیقاًااا

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

والا منم به اندازه کیمیا خوشگلماما اون بافعالیت هاش مشهور شدمن ته خونم😂

توهم فعالیت کن 😅👌

پول رو که خدا از آسمون پرت نمیکنه برا کسی ،ادما باید خودشون تلاش کنن پولدار بشن،اما یه نعمت دیگه هست ...

تو همین سایت الان یکی نوشت حقوق بابام 400 میلیونه اون تلاش کرده؟ فرق من و اون موقع دنیا اومدن چیبود

نه سلامتی هم ندارم انقد مرض دارم ک بگم سرت سوت میکشه ارث سرطانم دارم تازه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

هانده ارچل چطور

خیلی قشنگه

میشه برای خودمو خونوادم دعا کنی یا صلوات بفرستی؟💎🤍 خیلی مهمه واسم که قبول بشم🥹عاشق شمس تبریزیم و خیلی از تفکرات اسپینوزا رو قبول دارم. این شعر عین حقیقته....هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر، آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 💜 کاربری دست دو تا دوست مهربونه❤️

رفتم عکساشو دیدم.... بیشتر از زندگی نا امید شدم🚶♀️

توهم عمل کن مطمین باش پتانسیل زیباشدن داری