2777
2789
عنوان

خبر طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 26 پست
مطمئنی فقط مالیه؟کسی از زندگی و بقیه خبر نداره حتی داداش باشه مگه اینکه مشکلاتشون رو بگنبرو از زن دا ...

داداشم اعصابش ضعیف شده اوایل مثل ریگ بیابون خرج میکرد براش سالی 3 بار مسافرت میرفتن ویلا، دوتا ماشین شاسی بلند، بهترین غذاها، همه چی آماده کم کم که این مشکل به داداشم فشار آورد از لحاظ عاطفی کمتر بهش توجه میکرد اینم توقع داشت مثل اوایل ازدواج باشه در صورتی که 24 ساله ازدواج کردن

کاملا درسته ولی دایی من تحت امر خانمشه بدجور

شاید اینطور فکر میکنی

من شوهرم الان زیاد با بچه های خواهراش ارتباط نمیگیره درصورتی ک قبلا خیلی باهاشون اوکی بود

حالا من ن دخالتی دارم ن چیزی خودم باهاشون جورم

ولی شوهرم دیگه حوصله و اعصاب قدیمو نداره خیلی هنر کنه برا بچه های خودش وقت میزاره

ادمای مجرد وقتشون ازاده

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درسته ولی من 1۷ تا دایی دارموقتی کوچیک بودم تا زمان نوجوانی هم منو دوست داشتن هم مادر خدابیامرزم روو ...

برادرء من ادم وقتی زن داره بچه داره دیگه فکرش درگیر اوناس درگیر وضعیت زندگیه

دیگه وقت.و حوصله براشون نمیمونه ربطی ب زنشون نداره همه زناشون بد نیستن ک

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

فرهنگش جانیفتاده سمت ما

ن دلیلتونو میپرسم ببخشید

شاید اینطور فکر میکنیمن شوهرم الان زیاد با بچه های خواهراش ارتباط نمیگیره درصورتی ک قبلا خیلی باهاشو ...

دایی ما با ما خوب بود ولی اگر بخواد برای کسی قدم برداره خانمش نمیگذاره مثلا برای من میخواست کار پیدا کنه چون علوم پزشکی کار میکنه نذاشت در صورتی که خانمش دختر عموم میشه و ظاهرا منو خیلی دوست داره ولی من خدایی خیلی برای بچه هاش قدم برداشتم و حلال نمیکنم

برادرء من ادم وقتی زن داره بچه داره دیگه فکرش درگیر اوناس درگیر وضعیت زندگیهدیگه وقت.و حوصله براشون ...

من بی احترامی به جنس زن نکردم ، خودم بغل زنی بزرگ شدم که بهم فهموند احترام به زن باید اولویت باشه

ولی اینو بدونید در هر قشری خوب و بد هست

هر زنی نمیتونه زن خوبی باشه ، زندگی همه رو میپاشونن عین مرد بدش

متاسفانه تو خانواده مادری من اینطور شد

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

دایی ما با ما خوب بود ولی اگر بخواد برای کسی قدم برداره خانمش نمیگذاره مثلا برای من میخواست کار پیدا ...

مطمئنی زنش نذاشت؟

چی بگم

خساست زیادی، مشکل اعصاب، مشکل جنسی و.............

متاسفم

انشالله ک بهترینا نسیبت شه❤️