2789
متاسفانه خیلی هم بیبی فیسم...قد و هیکل و صورت دست به دست هم داده، هرکی میفهمه ۱۸ سالمه تعجب میکنه😁

بیبی فیس خیلی هم کیوته والا😃به قول مامانم ازدواج کنیم مادر بشیم عین این مرغای مادر جوجه راه میوفته پشتمون کوچولو موچولو😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲۰ سالمه

۱۶۱ تازه بیبی فیسم

به قول خودت همه چی دست به دست هم داده تا همه منو بچه فرض کنن

گاهی خوشحالم از این قضیه و گاهی ناراحت

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

به عنوان کسی کارش با مردمه بگم قد ۱۵۰ ضایع اصلااااا نیست ،تا حدودی الان تو همین رنج قد هستن نسل الا ...

آخه من بین همسن و سالام میبینم اکثرا همه از ۱۶۵ قدشون بلندتره.

۱۶۱ باز خوبه

دلم خونه🥲🥲

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

بقیه نمیگفتند پسره سر تره ؟

از نظر من که نیست قیافتا دختر داییم بهتره ولی چرا شنیدم میکن سرتره.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.