2777
2789
عنوان

خرید عید🩷✨

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 32 پست
میرم ۱۵خرداد تاناکورا برمیدارمپول ندارم واقعا

منم ندارم رفتیم یه سر با شوهرم بیرون خیلی گرون بود لباسا گفتم ولش کن نمیخوام آخه همش ۴/۵ ته حسابش بود

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید هیچ خبری نیس اونم مثل روزای دیگس ولی انسان به امید زنده اس وبرای داشتنش نیاز به انگیزه (عید)داره

سخت نگیر گلم تزریق ژل وزیبایی واینا براکسیه که خب میخواد اعتماد بنفسشو بیشترکنه وحس زیبایی داشته باشه شما اگه خودتوباورکنی نیازبه این چیزا نداری

خونه تکونیتو کن براخرید لباسم عجله نکن دم عید همه چی چندبرابره بعد عید کم کم پس انداز کن بخر

ماسکای خونگی رو صورتت بزار پوست زیاد ۸۰درصد زیباییه هرآدمیه عزیزم آب زیادبخور آب هم پوستتوروشنتروهم زیباترمیکنه توخونه ورزش کن مراقب هیکلت باش همنام اوکیه

وصددرصد توکمدهرخانومی بالاخره یکی دو دست لباس مرتب هس نیاز نیس حتما نوعه نووکسی ندیده باشه

هیچ پولی ندارم شغل شوهرم اقتضاح شدههمه چی ام گرووووووون

اره منم همینم رفتیم بیرون انقد لباسا گرون بود گفتم نمیخوام چیزی دلم میخواست برم سرتا پا لباس بخرم آرایشگاه برم یه انگشتری چیزی بخرم ولی هیچچچچ همش حسرت

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

عید هیچ خبری نیس اونم مثل روزای دیگس ولی انسان به امید زنده اس وبرای داشتنش نیاز به انگیزه (عید)داره ...

اره درست میگی عزیزم ❤️👌🏻👌🏻

چیز خاصی نخریدمنفری یه دست لباس و کفشیه ذره آجیل و گوشتدیدم دیگه هیچی پول ندارمهمه چی گروووووووناز ح ...

بازم خوبه عزیزم خداروشکر کن من همونم نتونستم بخرم اوضاع امسال داغونه همین پارسال من دو دست لباس خریدم و طلا امسال هیچی واقعا سال سال دریغ از پارسال

داغون شدیمخدایا من یکیو ببر دیگه

💔💔💔💔💔

بیایید بگین چی خریدن ، من که فقط پول دکتر میدم 😐

ورا عزیزم انشالله سلامت باشی

عید هیچ خبری نیس اونم مثل روزای دیگس ولی انسان به امید زنده اس وبرای داشتنش نیاز به انگیزه (عید)داره ...

اونایی که دورمنن همه به خودشون میرسن

ولی...

من فقط ماسک بذارم؟

اونایی که دورمنن همه به خودشون میرسنولی...من فقط ماسک بذارم؟

عزیزم اگه دوس داری و هزینشو داری شمام به خودت برس ایرادی نداره ک

ولی من جای شما باشم سمت ژل واینانمیرم همه چی طبیعیش قشنگتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز