2777
2789
عزیزم من تا این سال عمرم فرزند قدرناشناس کم ندیدمدخترای مادرشوهرتم همین مدلی ناگه مهربون بوده و احتر ...

امتحان الهی نمیخام...

فقط جمع شدیم

اگه گفتن نبومدی

چی بگم؟

الان شاغل نیستم بهونه ندارم

خیلی بی عرضه ساز عمد کاری نمیکنه خاهر متاهلس هرروز میاد کارا رو میکنه میره اون نبود ب من زنگ زدن منم ...

ولش کن بابا خاک تو سر بی عرضش کنن هم سنای اون ۳ تا بچه دارن یه زندگیو میگردونن

من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امتحان الهی نمیخام... فقط جمع شدیم اگه گفتن نبومدیچی بگم؟الان شاغل نیستم بهونه ندارم

نمیدونم واقعا

خب آخه من مثل تو نیستم

مادرشوهرم هر کاری که فکرشو کنی برای بی احترامی کردن و نابودی من کرد

مریض نیست اما اگه باهام خوب بود یا حتی معمولی بود زمان احتیاج و بیماری همیشه کمک حالش میشدم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نمیدونم واقعا خب آخه من مثل تو نیستممادرشوهرم هر کاری که فکرشو کنی برای بی احترامی کردن و نابودی من ...

من قبلا خیلی کارا کردم

شوهرم و همین ک مجرده قدر ندونستن

ی دستت درد نکنه نگفتن

بخاطر همین نرفتم

تو حالت عادی ی هفته درمیون خونه شون میریم

جاری های دیگه م فصلی ی بار میرن

من قبلا خیلی کارا کردمشوهرم و همین ک مجرده قدر ندونستنی دستت درد نکنه نگفتنبخاطر همین نرفتم تو حالت ...

گاهی وقتا پاداش بعضی کارهای خیر با خداست نه با بنده ی خدا

من خیلی این مورد رو تو زندگیم دیدم

شما هم انشالله بهترین راه رو پیدا میکنی تا هم خودت کمتر اذیت شی هم گهگداری یه خیری به مادرهمسرت برسونی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره