2777
2789
پس حلالیت هم نمیخواد بگیری شاید امیدوار بشه فکر کنه میخوای برگردیفقط ولش کن به حال خودش از خدا بخواه ...

پیامش دادم لامصب ولی خب انگار هنوز دوسم داره خیلی تاکید میکرد رو پسری کدوسش دارم

پیامش دادم لامصب ولی خب انگار هنوز دوسم داره خیلی تاکید میکرد رو پسری کدوسش دارم

پسری که دوسش داری؟؟؟

نفهمیدم ...

دوباره پیام بدی امیدوار میشه فکر میکنه حلالیت به ای برای برگشت و تو ناخواسته یه بار دیگه دلشو میشکنی

ولش کن بنده خدارو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسری که دوسش داری؟؟؟نفهمیدم ...دوباره پیام بدی امیدوار میشه فکر میکنه حلالیت به ای برای برگشت و تو ن ...

بزار برات تعریف کنم قشنگ

من ی پسری رو دوست داشتم بعد رابطمون زیاد اوکی نبود جفتمون ریدیم ولی خب از هم جدا نمیشدیم بعد ی بار تو تلگرام با ی پسری آشنا شدم واقعا اوکی بود از هرلحاظ بعد خیلی دوسم داشت من رفتم ب رلم گفتم ک همچین موردی هست فقد میخاستم اذیتش کنم پسره رو دوست نداشتم اونم گفت برو منم خیلی بم برخورد لجبازی کردم و رفتم با پسره بعد با پسره تو رابطه بودم ولی فکرم پیش اکسم بود نهایت نتونستم ب پسره گفتم و کات کردیم الان عذاب وجدان داشتم رفتم پیامش دادم ک ببخشه منو ک رید بهم

بزار برات تعریف کنم قشنگ من ی پسری رو دوست داشتم بعد رابطمون زیاد اوکی نبود جفتمون ریدیم ولی خب از ه ...

میشه بپرسم چرا به این بنده خدا حقیقت و گفتی؟؟

فکر نکنم دیگه منتظره حلالیت باشه فقط ولش کن

میشه بپرسم چرا به این بنده خدا حقیقت و گفتی؟؟فکر نکنم دیگه منتظره حلالیت باشه فقط ولش کن

چون ولم نمیکرد نمیزاشت برم یکم مونده بود تا بیاد خاستگاری

منم گفتم همچیو

هی چی بگم

چون ولم نمیکرد نمیزاشت برم یکم مونده بود تا بیاد خاستگاری منم گفتم همچیو هی چی بگم

خب پس تو هرگز دوسش نداری اگه برگردی بهش پیام بدی دوباره امیدوار شه

خیلی دلش میشکنه گناه داره

اما واقعا ادم خوبی نیست؟ دلت نمیخواد باهاش زمدگی کنی؟ دوستتم داشته که

خب پس تو هرگز دوسش نداری اگه برگردی بهش پیام بدی دوباره امیدوار شه خیلی دلش میشکنه گناه دارهاما واقع ...

اره داشته ولی من خیلی بد کردم باهاش الانم ک پیامش دادن بگم ببخشه منو فک میکرد ک برگشتم ک بگم اوکی شیم باهم

بهم توهینم کرد 🥺🥺