2777
2789
عنوان

بچه بیارین😆

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 57 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرت منی که الان سومی میخواد بیاد احمقم لطفا جوابم بده

عزیز

یه هفته دیگه زایمان داری؟

لطفاً واسه مردم دعا کن 🙏🙏

ایران آریایی 🌱دنیای عجیبی است، مغضوبان دیروز، محبوبان امروز اند. 🌱

به نظر من عقیم کردن نسل بی شعور و بی ادب واجب تره نسل فقیر فوقش کارگر میشن ولی نسل بی ادب و هتاک جام ...

کاگر نمیشن میشن یه بچه های پرازشادی عقده که کوچکترین حق های ژندگی رونداشتن وبرای به دست آوردنش میشن خلافکار حتا خیلی هاشون آرزوی درس خوندن به دلشون میمونه شما هم از رومبل خونت سخنرانی نکن من سالهاست دارم بااین بچه ها کارمیکنم وتلاش میکنم برای یه لبخند کوچیکشون

خیلی قشنگ گفتی قربون دهنت...

والا تاپیک پر بازدید رو بخون ببین همون کسی که میگن بی سواد چه قشنگ جواب کاربر ها رو داده ولی یه مشت جوگیر چقدر بهش توهین کردن واقعا خوشبحال جامعه میشه اینها قصد بچه دار شدن ندارن

درخواست ممنوع🙏

۱۹ سالمه بچه ندارم البته شوهرم هم ندارم مجردم .

میترسم ازدواج کنم از وقتی که اومدم نی نی سایت هم بیشتر میترسم فعلا آمادگی روحی شم ندارم حس میکنم هنوز اونقدر که باید آدم مسئولیت پذیری نیستم خیلیم آدم استرسی و زودرنجیم.حالا بمونه ۳,۴ سال دیگه ببینم اون موقع چجور آدمی ام الان که احساس ضعف میکنم حل مسائل و مشکلات برام سخته با اینکه همه معتقدن خیلی پخته تر و عاقل تر از سنمم ولی خب .

کاگر نمیشن میشن یه بچه های پرازشادی عقده که کوچکترین حق های ژندگی رونداشتن وبرای به دست آوردنش میشن ...

والا بابای من کارگره ما عقده ای نشدیم تا دیدیم بخل و حسادت و از خود راضی بودن تو نسل اونهایی که پدر مادر کم شعور داشتن دیدیم

درخواست ممنوع🙏
عزیز یه هفته دیگه زایمان داری؟ لطفاً واسه مردم دعا کن 🙏🙏

آره عزیزم یکشنبه هفته بعدی زایمانمه زایمانم سخته چون چسبندگی شدید دارم نا خواسته هم باردار شدم افسردگی این هم از یه طرف شما هم برا من دعا کنید

چشم اگه لایق باشم حتما 🌹

میدونین این ب من و شما ارتباطی نداره؟

خواهشا کلیشه ای صحبت نکنید وقتی هیچ نهادی این بچه های مظلوم روگردن نمیگیره وبچه عفونت دندونش میزنه توخونش چون پول دکتر رفتن ندارن وما باید کمک کنیم پس خیلی به ما ارتباط داره من بابچه مخالف نیستم کاش جامعه ما هم شرایطش روداشت وهر خونه ای 10 بچه داشت

بله ولی تحصیلات و موقعیت من و شما در حدی هست که برای یه جامعه تصمیم بگیریم؟

تصمیم نمیتونیم بگیریم

ولی اگر همسایه من فقیر باشه رو زندگی من تاثیر داره

واسه همین میگیم اگه نمیتونید تامین کنید بچه نیارید

والا بابای من کارگره ما عقده ای نشدیم تا دیدیم بخل و حسادت و از خود راضی بودن تو نسل اونهایی که پدر ...

شما مال نسل قدیم هستی اون موقع همه تقریبا یکسان بودن یه سوال شما بچه بودی گوشت نخوردی؟من بچه دارم 8سالشه به خاطر اینکه بدونه پیتزا چه مزه ای دزدی کرده

آره عزیزم یکشنبه هفته بعدی زایمانمه زایمانم سخته چون چسبندگی شدید دارم نا خواسته هم باردار شدم افسرد ...

الهی خدا دستتو بگیره

پیشاپیش مبارک هم باشه

شما مال نسل قدیم هستی اون موقع همه تقریبا یکسان بودن یه سوال شما بچه بودی گوشت نخوردی؟من بچه دارم 8س ...

اون از فقر فرهنگ پدر مادرش و ضعف تربیت میاد جانم اینو به فقر مالی تعمیم ندین لطفا

درخواست ممنوع🙏