2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر تغذیه بهت رژیم غذایی برای افزایش وزن بده همراهش باشگاه شرو کن برنامه تمرینی بگیر در عرض ۳ م ...

دکتر تغذیه رفتم گفت نباید بدنسازی کار کنی یه عالم وعده داد که اصلا در توانم نبود

دکتر تغذیه رفتم گفت نباید بدنسازی کار کنی یه عالم وعده داد که اصلا در توانم نبود

وا دکتر نبوده والا

من همزمان با رژیمی ک دکتر داده بود بدنسازی کار کردم انقد قشنگ اومدم بالا ک ۸۰ درصدش عضله ساختم

امروز تو فیلم ترکی کلی زن لاغر خوش اندام دیدم خیلی خوشگل بودن پاهای کشیده کمر باریک کاش منم اینجوری ...

الهی بگردم باز من میگم کاش جای شما بودم اونجور فقط برای خارج خوبه ایران توپر پسند هستن همه

الهی بگردم باز من میگم کاش جای شما بودم اونجور فقط برای خارج خوبه ایران توپر پسند هستن همه

نه بابا همه مردای ایرانی عاشق پاهای کشیده کمر باریک ترکا هم تو فیلماشون خیلی باز نیستن برو فیلم گوزل ببین

متاهل🤍💍میکاپ آرتیست

نه بابا همه مردای ایرانی عاشق پاهای کشیده کمر باریک ترکا هم تو فیلماشون خیلی باز نیستن برو فیلم گوزل ...

اما من حس خوبی ندارم به خودم حتی خجالت میکشم جلوی کسی لباس عوض کنم نمیدونم بخدا ولی دخترای توپر خیلی قشنگن کاش منم یکم حجم بگیرم هعی