2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درمورد این چیزا سوال نپرس اگر کم دادی بگن پرسید وکم داد

ن ما صحبت میکنیم اتفاقا اون پرسید چقد میبری عیدی واس مادرشوهر خواهرشوهر من گفتم گف ب بچه ها من انقد میدم

ن ما صحبت میکنیم اتفاقا اون پرسید چقد میبری عیدی واس مادرشوهر خواهرشوهر من گفتم گف ب بچه ها من انقد ...

نمیدونم من قبلا میپرسدیم بعد شرایط جور نمیشد باعث دلخوری میشد حالا اونا ماشین شاسی بلند چندتا خونه وزمین دارن ولی گدا صفت هستن تو این جیزا من مستاجرم ماشینم ندارم اگر داشتم بیشتر میدادم اونا جمعیتشان زیاده

نمیدونم من قبلا میپرسدیم بعد شرایط جور نمیشد باعث دلخوری میشد حالا اونا ماشین شاسی بلند چندتا خونه و ...

آدم نصبت ب شرایط خودش باید قدم برداره یکی داره میده یکی داره نمیخاد بده یکیم خب شرایطش نداره نمیتونه بده

من اونا چن تا بچه دارن من ندارم از ی طرفم وقتی نامزد بودم رفتم خونشون چیز خوبی ندادن بهم اگ صدی بدم زشته؟

آدم نصبت ب شرایط خودش باید قدم برداره یکی داره میده یکی داره نمیخاد بده یکیم خب شرایطش نداره نمیتونه ...

بزار شوهرت بده صدی آماده بزار تو قرآن بهشون بده قبلش با شوهرت بحث نکن

بزار شوهرت بده صدی آماده بزار تو قرآن بهشون بده قبلش با شوهرت بحث نکن

ن بابا اتفاقا شوهرم گف صد بدیم ولی از این پروانه ها درس کردم ک پول داخلش میزارن خاستم یکم ذوق کنن بچه ها عیدیشونو دادنی

پنج میلیون؟خونتون کجاست منم بیام عیدی بگیرم؟😂

آره

تهرانیم ولی باید بیای تبریز😂😂

خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

یه سوال بانکا اسکناس میدن؟

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من بچه ندارم

خانواده شوهر هر کدوم سه تا دارن

بعد شوهرم میگ صد بدیم من میگم پنجا از الان دعواس😂

اینم بگم اونا اصلا عیدی نمیدم به کسی مطمئنم بچه دارم شم اهمیت نمیدن همونطور که برای من تاحالا کاری نکردن