2777
2789

من پارسال اولین هدیه ولنتاین مو گرفتم عاشق شدم خندیدم

روز تولدم اومد خواستگاریم

اردیبهشت ماه بهش بله دادم

خرداد ماه عقدم کرد

و بعدم جدا شدیم

یکم بعدش فهمیدم سرش گرمه

منم کسی که یکسال بیشتر دنبالم بود دوباره اومد سمتم قبولش کردم

باهم شدیم

دستم بشدت خالی شد پولی نداشتم ۲ میلیون پول طلام بود اومد دستم

که بهمن ماه اخراش تولدش بود و ۲۵ ولنتاین

من این پول و ۲/۳ ماه حفظ کردم

واقعا نداشتما

۱/۰۵۰ دادم دورس خریدم واسش

اندازه ۳۰۰ تومن ساشه هات چاکلت

۱۳۰ باکس کادو اینارو برای تولدش خریدم

اندازه ۵۰۰ تومنم یه باکس پر شکلات ماگ برای ولنتایین (((البته اینو ندادم بهش دوستام گفتن نده)))

دوباره پول کم آوردم یه دستبند ۱۲۰ سوتی فروختم

۵۰۰ هم داد کیک

بعد سه ماه میدیدمش

روحیه من داغون

من با نداری و دختر بودنم با چه سختی فراهم کردم زحمت نداد بخودش یه شاخه گل بخره برام

۲۰ روز کادو دادم امانت قایم کردن با زبون روزه رفتم براش کیک خریدم

دلم داره آتیش در میاد

تو زندگیم کبود محبت دارم متاسفانه همون محبت که دلم میخواد و خودم به دیگران میکنم

خیلی ناراحت شدم یه شاخه گل چیه آخه انتظارم همین بود چی میشد مگه

قلبم زخم در میاد

۲ تومن و زد زیر بغلش رفت که رفت کمم پیام میده

رابطه مون هم در حد فقط دیدن بوده اجازه ندادم بغلم کنه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ناراحت نشیا ولی تقصیرخودت بوده که انقدر جدیش گرفتی و بهش ارزش دادی و 2 تومن براش خرج کردی

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش بگو کادورو برگردون می خوام بدم دوس پسر جدیدم دخترای عزیز برای پسر جماعت خرججج نکنیددد

زشت نیس ؟؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شما بعد از اون رابطه که جدا شدی خیلی زود وارد رابطه شدی یه کم به خودت فرصت بده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دوسش داری؟اگ نداری کات کن باهاش

دوسش دارم ولی وقتی اون بی تفاوته منم سرد میشم

ای بابا کات کن با این گداپولتم رفت فدای سرت فقط با این نمون لیاقتت بیشتر از این حرفاس پول نداشت بدرک ...

اصلا انتظار کادو گرون نداشتم

ولی دروغ چرا انتظار داشتم یه شاخه گل بخره

اینقدر کمبود دارم خودم جلو جلو واسش همه کار میکردم تا بمونه تو منگنه حداقل یک شاخه گل و بخره

چقدر اینجا بهت گفتن کادو نده پسر با این چیزا جذب نمیشه

پشیمونم الان ........

اصلا انتظار کادو گرون نداشتم ولی دروغ چرا انتظار داشتم یه شاخه گل بخره اینقدر کمبود دارم خودم جلو جل ...

زن نیستی اینو نذاری کنار

چی کم داری که اینجور رفتاریو تحمل میکنی؟ مردم ایفون و گوشی میگیرن باز میگن طرف باب میلم نیست این گدا گشنه بدرد نمیخوره

زن نیستی اینو نذاری کنارچی کم داری که اینجور رفتاریو تحمل میکنی؟ مردم ایفون و گوشی میگیرن باز میگن ط ...

چرا پس ی پسر خوب گیر من نمیفته