2777
2789
عنوان

یه سئوال؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241216 بازدید | 53 پست
سرعت نتم خیلی پایینه . مرتب قطع میشه

سلام 

شمااطلاعاتتون خيلي زياد بود ميخواستم بدونم شما تو دوران بارداري چيکار کرديد؟ چون تحريک سينه تو بارداري ميگن خوب نيست

خدايا خودت همه ني ني هارو حفظ کن فندق منم روهم هيمنطور 🤗

اجازه بدین خدمتتون بگم ازنظرگاه روانشناسی این رفتار به کودکی وعلاق مرد به سینه مادر برمیگرده واون رو منبع آرامش میدونه چون حس میکنه درکودکی درکی از لذت سینه زن نداشته اون رو درسینه زنش جستجو میکنه وتا میتونه ازش بهره میبره وسیر هم نخواهد شد 

هر مردی براساس سلیقه نیاز ویا حتی اموزش از فیلم های فیلم های پرنو علاقه خاصی به اندام جنسی زن پیدامیکنه که درمردان مختلف متفاوته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک سال ۹۱ چرا بروزرسانی شده🤔😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
راااااحت توضیح بده تا رااااحت بشی

مال ۸ سال پیشع

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
تاپیک واسه هشت سال پیشه‌.اون سینه الان دیگه چروکیده.متفرق شید

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اجازه بدین خدمتتون بگم ازنظرگاه روانشناسی این رفتار به کودکی وعلاق مرد به سینه مادر برمیگرده واون رو ...

شما روانشناسی؟ حالا با این توضیحاتتون بده یا خوبه؟ لذت جنسی نیست؟؟؟،

هر اسمی میزدم تکراری بود! شیما هستم🥰♥️