2777
2789
عنوان

چی بگم آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 49 پست
نمیدونم چیکار کنم، دلم میخواد تهشو در بیارم ببینم واقعا از کجا میدونه خودم تا حالا چنین چیزی به ذهنم ...

شاید جایی شنیده یادش نمیاد

نمیدونم والا ، شک به تنهایی فایده ای نداره

مال خودت باش
نمیدونم ، آخه خوشش نمیاد یه حرف رو هعی پیگیری کنمبینمون هم فاصله افتاده بود سر یه لجبازیتازه میخواد ...

پس فعلا نگو بزار یکم دلخوری رفع شه

صبر کن

ب نظرم چیزی نیس اگه بود حواسش بود که جلوت نگه

شیـــرازززززی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم میگه همه ابعاد رو در نظر میگیره اما آخه تا این حد!!!!

منم یه رفیق دارم اینجوریه

تا شعاع عاج پاشنه کفش بغل دستیش که توی مترو کنارش بوده رو میشینه حساب میکنه

و خب توهم هم زیاد میزنه ، گاهی هم رگ پارانویاییش باد میکنه

مال خودت باش
منم یه رفیق دارم اینجوریه تا شعاع عاج پاشنه کفش بغل دستیش که توی مترو کنارش بوده رو میشینه حساب میکن ...

🤣جدی

میگم یعنی میگی چیزی دیگه نگم

ببین خودت پسری هم نوع خودتو بهتر میشناسی

به قول اون دوستمون که میگفت اگه چیزی میبود نمیگفت

نظر تو هم همینه؟!

منم یه رفیق دارم اینجوریه تا شعاع عاج پاشنه کفش بغل دستیش که توی مترو کنارش بوده رو میشینه حساب میکن ...

میدونی کمی مبهمه

که به جورایی جزوه خصلتشه ، این منو اذیت میکنه و باعث میشه همش بهش شک کنم

🤣جدیمیگم یعنی میگی چیزی دیگه نگمببین خودت پسری هم نوع خودتو بهتر میشناسیبه قول اون دوستمون که میگفت ...

آره خب جلوی خودشو میگرفت انقد ضایع نمیومد بگه

مال خودت باش
میدونی کمی مبهمه که به جورایی جزوه خصلتشه ، این منو اذیت میکنه و باعث میشه همش بهش شک کنم

میفهمم و حق میدم بهت

ولی اینم در نظر بگیر که ممکنه واقعا اتفاقات بی اهمیتی افتاده باشه و این ازشون تو دهنش باقی مونده باشه که الان وقتی ازش میپرسی از کجا میدونه اینو ، نمیتونه جوابی بده چون اصلا یادش نمیاد ، چون اهمیتی نداشته که بخواد یادش بمونه

مال خودت باش
میفهمم و حق میدم بهت ولی اینم در نظر بگیر که ممکنه واقعا اتفاقات بی اهمیتی افتاده باشه و این ازشون ت ...

وقتی پرسیدم اولش همش میگفت میدونم دیگه ..

کم کم گفت که خب معلومه و....کمی فکر کنی متوجه میشی و.. و مردان همه ابعاد رو در نظر میگیرن

و باز بعدش گفت همسایه روبرومون فلانه و آخرم گفت که خب ذهنم منحرفه😐