2777
2789
عنوان

مرد های مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 87 پست
نمیدونم چرا حس خوبی به آدمای این شهر ندارم (قضاوت نمیکنم فقط حسمو میگن)از بس فیلم و داستان های بد شن ...

حالا مارو دور ننداز

اونقدرا هم بد نیستیم.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انقد که از مردای مشهدی تعریف کردی امروز حس میکنم چه گنجی تو خونه دارم و قدر نمیدونم😐😐

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

نمیدونم چرا حس خوبی به آدمای این شهر ندارم (قضاوت نمیکنم فقط حسمو میگن)از بس فیلم و داستان های بد شن ...

بی آزارن ولی

خیری نرسونن شر هم نمیرسونن🤣

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

حالا مارو دور ننداز اونقدرا هم بد نیستیم.

تا حالا برخورد نداشتم واقعا گلین شما

ببخشید منظوری نداشتم

چندتا فیلم دیدم با موضوع های حال بد کن...

و این چیزایی که میگن راجب صیغه و اینا اونجا

خودم تا حالا نیومدم

چی شده حالا خاستگار مشهدی داری؟

دوست دارم در آینده با مرد مشهدی ازدواج کنم فامیل مشهدی داریم مرداشون خیلی خیلی اصیل مشهدم خیلی عاشق زنشونن

مثلاً شوهره یکیشون که خیلی عاشق زنشه شب اگه زنش خونه دوستش باشه یا خونه مامانش میره میاریش خونه حتماً پیش خودش بخوابه

همه چی براش میخره خیلی براش غیرتیه میشه زنگش میزنه هر روز

خخخخ تازه فکر کنم شما فروردینی هم هست

نه مردادیه

ولی در کل مردای خراسان یه آب زیرکاهی و سردی خاصی تو خودشون دارن و اولویتشون خودشونن

این اخلاقو خیلی توشون دیدم که رایجه

مواظب باش

تکذیب میکنم

پدرم مشهدیه ولی خانواده دوست نیست

بیشتر رفیقیه خانوادشم اینطورین

🕊🏳 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

نه مردادیهولی در کل مردای خراسان یه آب زیرکاهی و سردی خاصی تو خودشون دارن و اولویتشون خودشونناین اخل ...

ای بابا چرا آخه

شما خودت مگه مشهدی نیستی خودتم یاد بگیر کسی بهت بدی میکنه مثل خودش رفتار کن یا ازش فاصله بگیر کلاً