2777
2789
عنوان

اکسم برگشته🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 105 پست

درسسسس بخون

بخدا ول کننن درس بچسببببب پس فردا اگ باز رفت و اینا چییی

رفت دید کسیو پیدا نکرد باز اومد

اگ قصدش واقعا برگشت بود قبل اینکه پیامتو توی گروه ببینه میومد

دختر اصن فک نکن بچسب ب درسسسسس حتما

دانشجوی پزشکی🌿💕

حواست باشه هم کلاسی ما با همه تیک و تاک میزد با یکی هم مجازی دوست بود اونم پشت کنکوری بودگفتیم بدبخت ...

دانشجو پزشکی هستی؟

آخه اگر بخواد برا سرگرمی و الکی بگه چرا باید انقدر تلاش کنه بعد هشت ماه باهام ارتباط بگیره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفتم،، حالا بنظرتون ارزش اینو داره این فرصتو بهش بدم??میگه جدی ازت خوشم اومده و فلان

عزیزم منم خودم کنکوریم

ولی خیلی نمیدونم دو دلم هم اینکه اگه واقعا داری درستو میخونی و میخوای برسی به جایی بنظرم برنگرد چون رابطه شما لانگ بوده و چنان وابستگی ای بینتون به وجود نیومده به اون صورت و بهتره باهاش مطرح کنی اینو

آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من/ که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا

گفتم،، حالا بنظرتون ارزش اینو داره این فرصتو بهش بدم??میگه جدی ازت خوشم اومده و فلان

ادم ب حضوریاشم اعتماد نداره الان مجازی میخای وفادار باشه تو قبول بشی بهترین ادما برخورد میکنی دیگه نیازی ب طرف پشت گوشی هم نداری

حالا ک میگه تا بعد کنکور صبر میکنم بهتره فرصت بهش بدی

اینطوری میگی یعنی؟ گفت من جبران میکنم کارامو

ولی مشکلا کم نیستن

بعد میترسم اینطوری تو ذهنم باشه که این منتظر منه و اینا بعدکنکور ببینم رل زده🤣

اگه قبلش بی محلی میکرد و الان بعد ۵ ماه برگشته ، مطمئن باش با بکی دیگه تیک و تاکی داشته که تموم شده دوباره برگشته سراغ تو . رابطه لانگ اصلا بدرد نمیخوره خیلی سختیش زیاده که حالا بخواد تو آب نمکتم بزاره . بیخیالش شو و برس به درس و کنکورت

نمیدونم چی بگم

میگن تو رابطه لانگ هر سه نفر راضین تو ام مقطع حساسی هسی بلاکش کن بعد کنکور دوباره انبلاک کن بگو من تا نبینمت حوصله حرف زدن ندارم ببین برات ارزش قایل میشه عمل میکنه یا حرف مفته فقط

اینطوری میگی یعنی؟ گفت من جبران میکنم کاراموولی مشکلا کم نیستن بعد میترسم اینطوری تو ذهنم باشه که ای ...

میتونی بهش بگی اگر منو میخوای تا کنکورم صبر کنی فقط تا من بعدش نظرمو بگم -اگر قرار بود رل بزنه دوباره برنمیگشت بعت ذهنتومشغول نکن میتونی انگیزه بگیری بیشتر بخونی مثل خودش دانشجو پزشکی بشی

چرا تموم کرده و بهونه آورده و رفته و الان دوباره برگشته من که حس خوبی نگرفتم پنج ماه هم زمانی نیست ک ...

گفت اون موقع یک فشارهایی روم بود و بخاطر همین

دقیقا،، الان 8ماه گذشته از وقتی که کات کردیم

میدونی رابطه لانگ چیه کلا؟ نه ندیدمش خب:)

بابا بلاک کن بره....

پسره رو جلو چشمتم باشه میبینی به روده راست تو شکمش نیست....

ول کن کلی کیس بهتر در اینده برات میاد

اون دنبال سرگرم شدن باتوعه

امید بذر هویت ماست 💚🌱