2777
2789
عنوان

سن رل زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت قبول شد منظورت؟خب چرا

بله

چرا ؟

بستگی داره هدفت چی باشه

اگه هدفت خوندن یه رشته معمولیه که از ۱۵ میتونی استارتشو بزنی

ولی اگه هدفت بالاتره تا ۱۸ تا وقتی تکلیفت مشخص نشده وارد رابطه نشو فقط عقبت میندازه

میشه دلیلتو بگی ؟

دلیلش اینه ک کنکور خیلی مهمه و طبیعتا رل و کنکور با هم جور در نمیان تو توی مهم ترین بازه های زندگیت باید درستو بشینی بخونی وقت برا رل زدن هس! ولی همیشه فرصت برا درس نیس و با رل داشتن و کنارش درس خوندن ب شدت مخالفم البته دانشگاه ن ها مدرسه .

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

بلهچرا ؟بستگی داره هدفت چی باشهاگه هدفت خوندن یه رشته معمولیه که از ۱۵ میتونی استارتشو بزنیولی اگه ه ...

بعد اون آخه تضمینی نیست که تو با هم لول خودت قطعا آشنا شی

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

بنظرم بعد دانشگاه و کلا بعد ۱۸

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

و کسی ک ی رشته ی خفن بخواد خودش میدونه قبل تموم شدن کنکور رل زدن براش عین سمه

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها