2777
2789
عنوان

گناه کبیره

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 33 پست

حق الله رو خدا راحتتت میبخشه حق ا لناس نه🥲🥲یکی اومده۲تومن ازمن جنس برده گوشیشم جواب نمیده الان من بایدازجیب خودم بدم به صابکارم فقط واگذارش میکنم به خدای بالاسر

ز من لبخند میبینی ولیییییی جانم پریشان است..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود خدا گفته راه برای توبه بازه بنده ی من بیا به سمتم

اخه من دروغگو بودم دروغم خودت میدونی گناهش خیلی بزرگهicon

عمر همه لحظه وداست و صدای پایت اخرین صداست ...ای گریه های بعد از این خاطرم نمانده شهر من کجاست:)

وای اروم شدم مرسی

توکل به (( خداوند متعال و مهربان ))

برای ظهور و سلامتی (( آقا امام صاحب الزمان ( عج )) لطفا دعا کنید ممنونم

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

اعتقاد ما (اهل سنت) این هست که رحمت خدا وسیعه از گناهان انسان ها بیشتره حالا نه که حق و حقوق مردم در ...

این تو ما شیعه ها هم هست فک کنم

عمر همه لحظه وداست و صدای پایت اخرین صداست ...ای گریه های بعد از این خاطرم نمانده شهر من کجاست:)

اگه از ته دلت پشیمونی توبه کن و سعی کن جبران کنی.خدا تو قرآن خیلی آیه داره در مورد توبه و رحیم بودن ...

سعی خودمو میکنم.

البته دروغگویی حق الناس هم هست

به خانواده دروغ میدادم به بقیه که دروغ نمیگفتم

توکل به (( خداوند متعال و مهربان )) برای ظهور و سلامتی (( آقا امام صاحب الزمان ( عج )) لطفا دعا کنید ...

چشم

حق الله رو خدا راحتتت میبخشه حق ا لناس نه🥲🥲یکی اومده۲تومن ازمن جنس برده گوشیشم جواب نمیده الان من ...

نه خداروشکر من حق الناس برگردنم نیست

وای الهی عزیزم قطعا ایشونم تاوانشو پس میده.

بجز این چه کبیره ای داشتی مثال بزن ؟ میخوام بگم گناه کبیره ضرر تنها به فرد نمیزنه به عموم میزنه

نمیتونم بگمicon icon

نه خداروشکر من حق الناس برگردنم نیست وای الهی عزیزم قطعا ایشونم تاوانشو پس میده.

😞😞😞کاش مث شمابود ۳روزه همش حالم بده بخاطر اش نخورده باید۲تونم بدم

ز من لبخند میبینی ولیییییی جانم پریشان است..