2777
2789
اینجوری چیزا رو من مجلس زنونه سر میکنممثلا مولودی ای چیزیمن نه فقط یه روز روزه گرفتن از فرداش پریود ...

دقیقاااا

زنونه آره

قاطی قشنگ نیست

میبینی طرف روسریش از بالا گیره زده اسلامی کرده

پایین یه وجب پاهاش لخته.😶😂😂😂😂😂

حجاب استایل چیه دوستان؟؟

خانمای بلاگر محجبه رو چون خوشگلن و به قول خودشون دارن خودنمایی میکنن رو میگن حجاب استایل

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حجاب استایل چیه دوستان؟؟

یعنی کسانی که مثلاااا باحجاب هستند

ولی در کل اصل حجاب رو زیر سوال میبرن

فکر میکنن فقط پوشوندن موی سر

یا بدن کافیه

اما نمیدونن نباید لباس های خیلی رنگی و جیغ

مثلا چادر قرمز توی خیابون

یا لباس چسبان

مثلا کت و شلوار

یا همون مینی اسکارف سر کنن.🙂🌸

خانمای بلاگر محجبه رو چون خوشگلن و به قول خودشون دارن خودنمایی میکنن رو میگن حجاب استایل

والله خانوم گل

همچین خوشگل نیستن

با صدتا عمل و آرایش پوستی و زیرپوستی

یه روسری جلو میکشن

خیلی ببخشید معذرت میخوام

صدتا عشوه خَرَکی میکنن.😶😑😂

آهان گرفتم 🌹

سلامت باشید.🙂🌸💐

در حقیقت به این دلیل بهشون میگن حجاب استایل

که آدم های باحجابی نیستند

صرفا تیپ و استایلشون با حجابه

خدا لعنتشون کنه

مردم و گمراه کردن.😑😶

والله خانوم گلهمچین خوشگل نیستنبا صدتا عمل و آرایش پوستی و زیرپوستییه روسری جلو میکشنخیلی ببخشید معذ ...

دیگه یه سری ویدیوی ساده رو شما پای عشوه میذاری

عشوه خیلی متفاوت تره والا

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

دیگه یه سری ویدیوی ساده رو شما پای عشوه میذاریعشوه خیلی متفاوت تره والا

بستگی داره

کسی ساده باشه آره

اما کسی آرایش غلیظ کنه و با حجاب درست نیست

منافات داره

یا حجاب داشته باشه

جلوی دوربین آهنگ بخونه و غر بده

این درست نیست.🙂🌸

بستگی داره کسی ساده باشه آرهاما کسی آرایش غلیظ کنه و با حجاب درست نیستمنافات دارهیا حجاب داشته باشهج ...

قر*

لباس محجیه شیک زیاده برو مزون یا بوتیک هایی که جنس های وارداتی دارن ببین ، من خودم محجبه م کت با شلوار بگ خریدم کت م روی باسن گرفته ، کت شلوار امسال مد هست ، یا کت و شلوار یا کت دامن ترک از اون پارچهدهایی که طرح شنل یا طرح های گوچی روش هست مد شده هم محجبه هستن هم شیک ،