2777
2789
عنوان

مگ چی گفتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگه کشور در خطر باشه حس مهین دوستی همه اجازه نمیده به اشغال کشور ولی اینکه شما ارزو داشته باشی ط ...

عزیزم من اوم خانم نیستم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خوب اگه کشور در خطر باشه حس مهین دوستی همه اجازه نمیده به اشغال کشور ولی اینکه شما ارزو داشته باشی ط ...

إ شمام که اشتباه گرفتی  

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.
مدافع حرمه ؟  😂 . ایشالله که سرکاری بوده .

آره بابا.قول میدم خودش فوق العاده بی اعتقاده و داشت سرکار میزاشت بقیه رو.تو تاپیکاش یه چرخی زدم دختر داره.حرفی از پسر نبود اصلا.تو فکر ماهواره و دبی و....بود.

اره الان فهمیدم  انشالله که داعش واسه جهاد نکاح ببرتش اعصابمو داغون کرد صفلک اون بچه

ن خدا نکنه. این آرزو رو واسه دشمنت هم نکن. اون طفلی هم عقده پربازدید و جلب توجه داشت  

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.
تاریخ عضویتت از پهنا تو حلقم😂

عزیزم عضویت دیگه ام مال سال۹۵..مال زمانی که شما نبودی و مامان بهراد و دلی جون نونا و خیلی از کاربرای قدیمی و دوس داشتنی بودن😏بعضی از جدیدیا اومدن سایتو بهم ریختن دور از شما😊

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
ن خدا نکنه. این آرزو رو واسه دشمنت هم نکن. اون طفلی هم عقده پربازدید و جلب توجه داشت    

چه میدونم والا میگم قشنگ بهره مند بشه دیگه خوب اونا هم از نظر خودشون مقام والایی دارن😂