mahoorishirazi مدیر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 170 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 34 پست سلام من دارم عقد میکنم.با یک پسر ۲۲ ساله من خیلی دقت کردم چون از بچگی کار کرده خیلیییییییییییی عاقل تر از همسن های و یجوری انگار ۲۷ ۲۸ سالشه.بنظرتون اشتباهه؟ یا مهم اینه که عاقل باشه؟ امروز | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahoorishirazi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 170 😂😂😂مادرشوهر من به من میگفت لاغریمنم گفتم پسرتون عاشق زن باربیه خودش میخواددیگه از اونموقع هیچی نم ... بچه دارین؟
zmbr عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 124 کلا مادر شوهرا فوضولننننن😐😐😐😐😐😐اه کاش مادر شوهر وجود نداشت🤣 خب شوهر از کجا میاد اون بزرگش کرده داده دست ماحالا حسودی میکنه دیه مهم اینه همونجا جوابشون بدین دور برندارن ولی محترمانه
mahoorishirazi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 170 خب شوهر از کجا میاد اون بزرگش کرده داده دست ماحالا حسودی میکنه دیه مهم اینه همونجا جوابشون بدین دور ... چجور با شوهرم تو دوره ازدواج برخورد کنم تو رازت چیه؟میگم اینجا پی وی داره؟بیای پی وی من.اخه حس میکنم یطوریه
zmbr عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 124 چجور با شوهرم تو دوره ازدواج برخورد کنم تو رازت چیه؟میگم اینجا پی وی داره؟بیای پی وی من.اخه حس میکنم ... درخواست دوستیمو قبول کن