حمیدم355h مدیر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1665 عنوان تپش قلب شدید | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 20 پست وقتایی ک خیلی ناراحتم صبحا با تپش خیلی بد قلب بیدار میشم و حس ناامیدی شدیدی دارم آیا خطرناکه؟ گاهی از تپش شدید بیدار میشم و فک میکنم قلبم داره از جاش کنده میشه بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤ دیروز | 23:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر7977 عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 348 اره خیلی اضطراب شدید دارم از بس حسم بده دوست ندارم بخوابم ک بعدش باید با اون حال پاشم از خواب فراری ... بخاطر همونه دیگه از من میشنوی دکترو پشت گوش ننداز مشکلت جدی بنظز نمیاد با یه قرص حل میشع نگران نباش برا کاهش استرسم مکمل تریمولس یا مود پلاس بخور خیلی خوبن
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1665 بخاطر همونه دیگه از من میشنوی دکترو پشت گوش ننداز مشکلت جدی بنظز نمیاد با یه قرص حل میشع نگران نباش ... دکتر قلب برم یا داخلی؟ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7871 ن جدی نگرفتم هیچوقت پس اول فشار خونت درمان کناحتمال خیلی زیاد تپش قلب خودش حل میشهفعلا صبح ها ناشتا یه لیوان چای ترش بخوراحتمالا خیلی بهتر میشی
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1665 پس اول فشار خونت درمان کناحتمال خیلی زیاد تپش قلب خودش حل میشهفعلا صبح ها ناشتا یه لیوان چای ترش بخو ... ن همین ک بیدار میشم شدیده قشنگ حس میکنم تپش قلبمو با تپش بیدار میشم بعد چن لحظه خوب میشماره باید پیگیر بشم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1665 قلب برو باشه مرسی عزیزم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤