2777
2789

طلاق نمیتونم بگیرم فقط بهم راهکار بدین چجوری باهاش رفتار کنم

دست بزن داره، زور میگه، همش ازم ایراد میگیره، خیانت میکنه

اوایل ازدواجمون خیلی خوب بود فقط من قلقشو نداشتم خیلی ترسو بودم خلاصه از دستش دادم

دلیل خیانتش طولانیه خودم باعث شدم دوبار سقط داشتم افسردگی گرفتم بعدش بهش گیر میدادم خلاصه شوهرداری بلد نبودم تهش این شد الان واقعا موندم

الان من یه آدم دیگه شدم ولی دیر شده

اعتمادبنفس کار کردن بیرون هم ندارم

خیلی اذیتم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تقصیر تو نیست که اون دست به زن داره ،مشکل رفتاری اونه تو هر جور هم که باشی اون حق نداره دست روت بلند کنه

با مشاور صحبت کن اگه فعلا دسترسی نداری با چت جی پی تی صحبت کن

یک سایتی هم هست , مشاوره با ما. اگه می خوای به اونها پیام بده و کمک بگیر

محبت باشه خودش میاد سمتت

ولش کن انگار شوهرنداری به خودت برش خوشحال باش بی تفاوت باش زندگی کوتاه ترازاونیه که بخای بقیه رو از خودت راضی نگه داری بد نباش اما وابسته ی هیچکسم نباش ول کن بابا کل دنیا برات خلاصه شده تو رفتار شوهرت

منم قبلا مثل توبودما افسردگی شدید کرفتم ناراحتی قلبی یهو به خودم اومدم الان اونقد روحیم خوبه چون برام مهم نیست نه محبت ادما نه نفرتشون خودممو خودم

تلاشتو کردی نشد دیگه ول کن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
بگم کتککاری میکنه دادو بیداد راه میندازه بچم اذیت میشه سرسنگین هم بشم بازم بداخلاقی بیشتر میشه موندم ...

ای بابا تو که اول آخر هی میزنت اون دیوث

حالا بزار دو تا لگد یه مدت بیشتر بخوری کم کم رام میشه دیگه نمیزنه یا کمتر میزنه و اخلاقش بهتر میشه

تو این شرایط نباید ساکت موند

محبت باشه خودش میاد سمتت ولش کن انگار شوهرنداری به خودت برش خوشحال باش بی تفاوت باش زندگی کوتاه تراز ...

اونکه از چشمم افتاده ولی دوسشم دارم راهمو عوض کردم گیراش اذیتم میکنه با یه زن متاهل رابطه داره