2777
2789

ولی من تنهام

۲۱ سالمه

حتی عشق هم ندارم بهش پیام بدم

کاش لاقل این همه سال تنهاییم منجر شه به یه ازدواج خیلی خوب که بگم ارزششو داشت...

حسرت خیلی بده

بخصوص وقتی کل زندگیت با کسی نباشی

منم اینجوریم ولی برام مهم نیست

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خو خوشبحالت

فکر نمیکنی تنهایی خیلی خیلی بهتر از ی رابطه ی به درد نخوره؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

منم ۱۸ سالمه با یکی اوکی شدم

ولی ولم کرد باور کن تنها موندن بهتره

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

وای منم همینطورر😭با این تفاوت که پسرای معتاد و سواستفاده گر اومدن سمتم و بیشتر اعصابم خورد کردن و ناراحتم کردن....

چرا یه پسرخوب نمیادسمتم... من اصلا هیچ ملاکی برای پسره ندارم فقط قصد رابطه عاطفی داشته باشه😭