2777
2789
عنوان

گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 65 پست
جدی برو یه بار دیگه تلاش کن من مطمئنم میتونییییییبرو پر قدرت پیش به سوی پنکیک نمونه🥲

خستم بابا

الان داره میگه خودتو اذیت نکن بیا بیرون تو کدوم سوراخی قایم شدی

میزارم قبلنو کنار ، میسازم قلعه روی شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊💧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بگو خودت بیا درست کن اصلا اینقدر ادعات میشههه بچهههه

😂😂😂😂😂فعلا از خجالت آب شدم ولی اره باید دست پیشو بگیرم

اومممولی جدی برو یکی دیگه درست کن شاید خوب شدپسر خاله ات خوشگله یا نه؟؟

حال ندارم واقعا از ساعت ۸ درگیریم

آره خیلی چهرهش خوبه

اتفاقا تیلونرم هست😂😂

ولی میبینی خواهر ؟ دلش نمیاد یه خورده پول بده از بوفه صبحونه بگیره( البته اینکه من قول شرف داده بودمم بی تاثیر نیست😂😂😂)

حال ندارم واقعا از ساعت ۸ درگیریمآره خیلی چهرهش خوبهاتفاقا تیلونرم هست😂😂ولی میبینی خواهر ؟ دلش نمی ...

وای حالا که وضع خوبه خودشم خوبه تا تنور داغه نون و بچسبون بدو ووو برو کیکی پنکیکی چیزی درست کن بدووووو دختر

تازه ناهار فردارم تو بپز

گوش کن به خواهره بزرگ ترت بچه

وای حالا که وضع خوبه خودشم خوبه تا تنور داغه نون و بچسبون بدو ووو برو کیکی پنکیکی چیزی درست کن بدووو ...

😂😂😂😂😂واییی خدا

نکن اینکارو با من این داره غر میزنه و تهدید میکنه

تو میگی بچسبوننن😂😂🤣😐

بگووو😍🤣

برو کنارشون اما جوری رفتار کن انگار از حرفاش ناراحتی قیافه ی غمگین و پکر نزدیکشم نشو دور بشین با چشای غمگین یخ ببخشید هم بزن تنگش و بشین یه گوشه نگاش نکن

میخوام واکنشش و ببینم میدونم این کارا از تو بعیده ولی انجام بده واسه حرفم دلیل دارم

برو کنارشون اما جوری رفتار کن انگار از حرفاش ناراحتی قیافه ی غمگین و پکر نزدیکشم نشو دور بشین با چش ...

باشه وایسا

برو کنارشون اما جوری رفتار کن انگار از حرفاش ناراحتی قیافه ی غمگین و پکر نزدیکشم نشو دور بشین با چش ...

رفتم ، هیچکی نبود مامانبزرگ و خودش بودن

داشت با گوشیش ور میرفت

نشستم اصنم نیگاش نکردم گفتم مامانجون ، ببخشید، امیر از تو هم معذرت میخوام

عزیز جونم گفت چیزی نیست که عزیزم و اینا که منم واسه چاپ لوسی گفتم نه دیگه نباید امیرو ناراحت میکردم(🤣🤣🤣🤣🤣🤣سیسی تو عمرم انقد به یه پسر رو ندادمممم)

بعد همونطور که گفتی رفتم تو فکر

و غمبرک زدم

اومد نشست کنارم گفت فلان آهنگو شنیدی؟

محل ندادم فهمید گفت حالا یه پنکیکه عب نداره🤣🤣🤣🤣

انقد ضایع بازی درآوردم گف میخوای فردا بریم کافه بخوریم؟

🤣🤣🤣🤣🤣بخدا فکر کرده من ناراحتم پنیکیک نخوردم

منم طبق معمول وا دادم و گفتم نه و یکم نشستم بعد اومدم تو اتاقم ( امشب و فردا شب با خالم اینجا میمونن شوهر خالم رفته سفر الانم با مامان بابام رفتن وسایلشونو بیارن فک کنم) اینم تنوع میخواد برای روز ( که من گند زدم توش)

حالا ساعت ۱۲ یه سرم یزنم بهشون

فقط خواهر اینکه واکنش خاصی نشون نداد😐🤣

@بگویاسی پلنگی نشد که هیچ ساده شم نشدددد😂😂😂😂

ای وای😂😂 پس هر چیزی رو تو مجازی باور نکنیم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

رفتم ، هیچکی نبود مامانبزرگ و خودش بودنداشت با گوشیش ور میرفتنشستم اصنم نیگاش نکردم گفتم مامانجون ، ...

نمیخوای مخشو بزنی؟🤣🤣🤣

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»