2777
2789
این تایپیک رو باز میکنم برای کسانی که میخوان نوع زایمانشون سزارین باشه و سوالاتی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از طرفداران روش سزارینم خودمم 29 تیر امسال زایمان کردم به روش سزارین وخیلی راحت بود و راضی بودم به نظر من با عقل جور درنمیاد که آدم دوروز درد بکشه بعد هم همون بخیه ها رو بخوره و زایمان کنه وقتی میتونی نیم ساعته کار رو تموم کنی
& نوشین (مامان بردیا)&
مژگان جان اینجا هم میگم اصلا نگران نباش خیلی راحته نهایتش دوسه روز اول مشکله به نظر من بیشتر نگران شیرت باش تا زایمان عرق رازیانه بخور روزای آخر شیرت زیاد میشه
& نوشین (مامان بردیا)&
دینا جون مر30 از تاپیکی که باز کردی.
منم 2 ماه دیگه می خوام سزارین کنم.. وای! از اسم طبیعی هم می ترسم!
مامانای گلی که سزارین کردید میشه بگید معمولا از کی می تونیم به نی نیمون شیر خودمونو بدیم؟ اگه اولش شیر نداشته باشیم پس نی نی باید شیر خشک بخوره؟؟ آخه من دوست ندارم بهش شیر خشک بدم...؟؟ راه های افزایش شیر رو هم بگید ممنون میشم.
دینا جون و مامانای دیگه ! من چند تا سوال دارم:

بعد از زایمانتون شکم بند بستید؟ همون روز یا چند روز بعد؟
تا چند روز خونریزی داشتید؟
دکتر بعدش شکمتونو فشار داد؟

لطفا تمام وسایل مورد نیاز که باید روز سزارین ببریم بیمارستان رو هم بگید.. .
ساینا جان من یک ساعت بعد از عمل بهوش اومدم و بلافاصله به بچم شیر دادم ولی اون ساعتهای اول مثل الان که بچم 6 ماهه است شیر نبود یه مایع زرد رنگ شفافی بود که دکتر میگفت اگر یه قطره هم باشه کافیه و بچه رو سیر میکنه

درمورد سوالات باید بگم
بهتره که چندساعت بعد از عمل شکم بند رو ببندی یعنی همراهت ببر چون برای راه رفتن کمکت میکنه
خون ریزی هم معمولا بستگی به بنیه افراد و نحوه عمل داره معمولا ده روز اول مثل پریود معمولیه و تا چهل روز لک هست
شکم من رو وقتی بهوش نیومده بودم فشار دادن و اصلا چیزی یادم نمیاد البته بگم که برای طبیعی ها هم فشار میدن

معمولا بیمارستان یه ساک به بیمار میده که اکثر وسایل مورد نیاز هست اما شما :
دو دست لباس برای بچه
گن برای خودت
سرژی فیکس شورتی
پوشک برای بچه و خودت
حوله
شیاف دیکلوفناک که اگر احیانا درد داشتی و کوتاهی کردن برای مسکن دادن
دستمال مرطوب
شیشه شیر کوچیک
شیرخشک هم همراه ببرین که اگر واقعا شیری نبود بچه بیتابی نکنه
پتو برای بچه

اگر چیز مهم دیگه ای یادم بیاد دوباره میگم اینجا
منم شهریور سزارین اسپنال کردم خیلی عالی بود جدا از یه سری اذیتهای پیش پا افتادش!
تو همه ی مراحل زایمانم به هوش بودم فقط وقتی داشتن معده و روده و اینامو دست میزن با اینکه درد احساس نمیکردم ولی حس میکردم دارن یه سری اعضای داخلی بدنمو جا به جا می کنن! سنگینی جا به جاییشونو حس میکردم!!
بعد یه دردی تو سینه ام پیچید و بیهوش شدم. دوباره فکر کنم 10 دقیقه بعدش به هوش اومدم صدای گریه ی بچه ام میومد منم از شدت خونریزی به شدت می لرزیدم جوری که دکتر منو میگرفت انقدر نلرزم ولی دست خودم نبود
پرستاره بچه رو همونجا همونطوری که خیس بود آورد جلوم ببینمش و بعد بردنش.بعد خودمم بردن تو ریکاوری
من شکم بند نبرده بودم به همین خاطرم اذیت شدم. وقتی از ریکاوری اوردن بیرون و اثرات بیهوشی از بین رفت تازه دردا شروع شد!!
سر 4 ساعت با التماس میخواستم شیاف استامینوفن بهم بدن. تو اوج درد و این چیزا بودم و هنوز بچه ام رو نیاورده بودن که 2 تا پرستار اومدن سراغمو شکمم رو محکم فشار دادن که از شدت درد جیغی کشیدم که مادر و شوهرم دووییدن تو اتاق(اینو بگم که من به صبور بودن معروفم تو خانوادم. ببین دیگه چی شده بود که جیغ زدم!) در مورد شیر هم بچه تا 3 روز تو بدنش ذخیره ی غذایی داره به همین خاطر چند تا قطره هم شیر داشته باشی کافیه برای هر روزش.
بعد
تا 3 4 روز بعدشم درد داشتم موقع راه رفتن و صاف نمیتونستم راه برم.
خونریزیم من 2ماه و خورده ای داشتم تا پاک شدم
وسایل به نظرم همه چیز خودشون اونجا میدن ولی یه شیشه شیر همرات باشه با شکم بند و شیاف استامینوفن.
بقیه شو خود بیمارستان بهتون میده
آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا