2777
2789
بد منظورت اینه که بدمزه بود؟؟؟بو میداد ؟

نه یه جوری بود همچین گوشتی تا حالا نخورده و ندیده بودم،چرخ کرده شو مثلا کباب تابه ای میکردم نمیپخت همش وسطش قرمز می موند

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شتر ک میگن گوشتش خوبه.بد طعم بود؟؟

قسمتش که خورشت کردم بد نبود ولی امان ار چرخ کرده ش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
واقعا؟؟؟هیچ کدوم مال ایراننیستن؟؟بعد مگ گوشت طی چند سال سالم میمونه ؟

بله واقعا

خودشون میگن از فلان کشور میاد و حلال هست

ولی به بوی خیلی خیلی خاصی داشت

یه نفر رفت بخره البته ۲سال پیش من همراهش بودم اصرار کرد بخر خوبه

من اوردم خونه شستم تفسیم بندی کردم بوش رفت تو دماغم دیگه نتونستم لب بزنم

دادم به یه کسی گفت ما خوردیم خوب بوده گفته بودم منجمده من دوست ندارم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
گوشت شتر که خیلی گرونه اتفاقا

خلاصه گوساله نبود مطمینم

من یه بار گرفتم انگار شتر بود😐چرخ کرده ش افتضاح بود ریختم دور

شتر کجا بود بابا😂😂

چرخ کرده ی شتر اتفاقا خوب میشه

شتر کجا بود بابا😂😂چرخ کرده ی شتر اتفاقا خوب میشه

پس چی بود😖اصلا نمیپخت،مثلا کتلت یا کباب تابه ای درست میکردم هرچقد رو گاز میذاشتم نمیپخت وسطش صورتی،میدونی گوشت تیکه ایش مث ماهیچه بود بافت و طعمش

اره معلوم نیست گوشت حیوونای مریض و مرده شاید باشه

یا خدا😰

تو قورمه سبزی خوب نمیشه؟؟

نه خیلی مزه نداره

هر چی هم رنگ گوشت روشن تر باشه جون تر و بهتره با یکی بخر که از گوشت سر در بیاره باید بگردی خوبشو پیدا کنی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
پس چی بود😖اصلا نمیپخت،مثلا کتلت یا کباب تابه ای درست میکردم هرچقد رو گاز میذاشتم نمیپخت وسطش صورتی، ...

گوشت شتر خوبه

ما با گوسفندی مخلوط چرخ میکنیم طبع گرمی هم داره