2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 42 پست
😂این که خیلی چیز داشت میگفت خون جون ها ازتون میگیریم جدی حاضرم الان تحمل کنم ولی اونا با من یک جا ن ...

جالبه من کلا چه طرفدار چه مخالف ندیده بودم کسی طرفدار رجوییم باشه خائن خائنه در هر حالت خیانت میکنه

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم های ترسناکی ان چپی ها چون اوایل انقلاب خودشون منفجر میکردن حتی

انتحاری

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

یه عمو ترامپ ناجی هم دارند که ازش خواستند بیاد موشک بزنه به هموطناشون بعد دارن میگن آذوقه جمع کنید

رجوی ها فکر نمیکنم با آمریکا رابطه ای داشته باشند تنها کشوری که نیستن آمریکا هست

جالبه من کلا چه طرفدار چه مخالف ندیده بودم کسی طرفدار رجوییم باشه خائن خائنه در هر حالت خیانت میکنه

ببین اینا حتی سال ۵۷ هم با انقلاب همراهی کردن ولی همراه نبودن

گرگ در لباس میش یه جوری میخوان بگن ما بی طرفیم

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

🤦🏻♀️طالبان پیش اینا خوب هست فکر کنم

اون کاربر کی بود؟

این مریم خیلی سرتقه

نمیدونم چرا از رو نمیره؟

همه ام ازش بدشون میاد

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
🦦تازه عوض شده بود انسان های عجیبی هستن رجوی ها

ترکید؟😄

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!