2777
2789
عنوان

پسر و دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست
من نمیگم زندگی تموم شده و ادامه نداره اما من واقعا برا آینده بچه ها میترسم اونم با این تورم و اقتصاد ...

دیگه به هرجاا زندگی ادامه داره و هرکسی شرایط خودش رو داره آدم شرایطش رو داشته باشه بچه خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امین الهی از خدا هرچی میخواین به شما هم بده منم اسمم لیلی 😍

قربونت برم عزیزم♥️❤️🫂💋🩷🥰

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

خداکنهههه عشقم مررررسی از دعات

حتما رفتی ان تی عکسشو بفرست تا حدودی بلدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من نمیگم زندگی تموم شده و ادامه نداره اما من واقعا برا آینده بچه ها میترسم اونم با این تورم و اقتصاد ...

اگه بخاییم اینطور فکر کنیم باید متوقف بشیم به هر حال امید هست مگه ما خودمون تو چه شرایطی به دنیا اومدیم به نظرم بزرگ کردن بچه تو پر قو کار درستی نیست باید ی متوسط امکانات داشته باشن نه کم که اذیت بشن ن رفاه کامل که باعث نابودی شون بشه ما به دنیا میاییم برا اینکه رشد کنیم تجربه کنیم بزرگ بشیم همه چی که همیشه گل و بلبل نیست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اگه بخاییم اینطور فکر کنیم باید متوقف بشیم به هر حال امید هست مگه ما خودمون تو چه شرایطی به دنیا اوم ...

اره واقعا غم هست ناراحتی هست غصه هست اما زندگی در جریانه نمیشه توقف کنیم همچی رو ،مجرد میخواد ازدواج کنه مزدوج میخواد بچه دار بشه و هزاران چیز دیگه هرکی داره یه گوشه ای از این دنیا برای زندگیش تلاش میکنه چه میشه کرد..