2777
2789
عنوان

فقط این درد 🩹درمان همه دردهای ماست

| مشاهده متن کامل بحث + 15438 بازدید | 1901 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🔴 چرا یاران حضرت مهدی عجلالله فرجهالشریف گمنام هستند؟

ابراهيم بن عبد الحميد گويد: كسى كه خود از امام صادق عليه السّلام شنيده براى من بازگو كرد كه آن حضرت مىفرمود: «هنگامى كه قائم عليه السّلام خروج كند كسى كه خود را از اهل اين امر مىپنداشته از اين امر خارج خواهد شد و (به عكس) افرادى چون خورشيد پرستان و ماه پرستان داخل در آن مىگردند.»

📗الغيبة (للنعمانی) ج ۱، ص ۳۱۷

📗بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۳۶۳

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

این روایت به وضوح بیان میکند که یاران قائم«عج» جزو افرادی هستند که شبیه خورشیدپرستان و ماهپرستان هستند و افرادی هستند که مردم آنان را به حساب نمیآورند.

خداوند با این کارش قصد محافظت آنان را دارد و آنان را به گونهای جمع میکند که قرار قبلی نداشتند، و در نقشه و طرح

خداوند قرار گرفتهاند.

و این گونه خداوند بندگان مؤمن و خاص خود را در دل مردم مخفی نگاه میدارد...

🌷@emam_zmn🌷

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام پدر مهربانم

❣مهدے جان!

■وَالْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى وَكَلَنِى إِلَيْهِ فَأَكْرَمَنِى وَلَمْ يَكِلْنِى إِلَى النَّاسِ فَيُهِينُونِى،

□از داشتن چنین خدایی اگر از شوق بمیریم، جا دارد و مایۀ شگفتی نیست. اصلا نمردن برای داشتن چنین خدایی عجیب است.

■چه خدای مهربانی! اگر شما خدا را به ما نمیشناساندید، با خدای ساختگی ذهنمان چگونه باید کنار میآمدیم!

□خدایی که عهدهدار امورم میشود و اکرامم میکند و خدایی که مرا به مردم وانمیگذارد که خوارم کنند، خدایی است که باید برایش جان داد.

■اما دربارۀ بندهای که با داشتن چنین خدایی، خودش، خودش را به دست مردم میسپارد و از اکرام با خدا به سوی خواری با مردم میرود، چه باید گفت؟ ناسپاستر از این بنده، کیست؟

□آقا! میشود التماس کنم پردههای هوا و هوس و جهل را از مقابل نگاهمان کنار بزنی تا با چشم دلمان خدایی به این زیبایی را ببینیم و برایش بمیریم؟!

■خوش به حال تو! که چشم دلت به روی خدا باز است! کاش ما هم بصیر بودیم و چشم دلمان کور نبود!

وقتت بخیر حضرت بصیر!

[خدایا در این #ماه_رمضان شعار#مرگ_بر_آمریکا را جامه عمل بپوشان]

📌محسنعباسیولدی

اللهمعجللولیکالفرج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

#سلام_امام_زمانم💚

گفتند که تک سوارمان در راه است

از اول صبح چشممان بر راه است💞

از یازدهم دوازده قرن گذشت

تا ساعت تو چقدر دیگر راه است 💔

تویی آرام قلبم آقا جان 💕

💚 الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 💚

#صبحتون_مهدوی 🌼🍃

#التماس_دعای_فرج 🤲🌹

🌷@emam_zmn🌷

💭احاطه امام زمان علیهالسلام بر کل کائنات و عوالم

💬امام صادق علیهالسّلام فرمودند:

دنیا برای امام مانند نیمی از گردو تصوّر میشود، هیچ چیزی از آن از نظر امام پنهان نیست، و همانا او بر همهٔ اطراف آن احاطه دارد و هر گونه بخواهد میتواند در آن تصرّف کند، همانطور که یکی از شما آن چه میخواهد از بالای سفره برمیدارد، و بر آن احاطه دارد و هیچ چیزی از آن از نظر او پنهان نمیماند.

📚بحار الانوار ج۲۵ ص۳۶۷

📚الاختصاص ص۲۱۷

📚بصائر الدّرجات ص۴۰۸

.

🌷 اَللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

#سلام_امام_زمانم

#سلام_امام_زمانم🥀

🔅السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَكَ فِى الْوَِلايَةِ...

🌱سلام بر تو ای مولایم،

سلام بر تو از سوی قلبی، که جز تو در آن راه ندارد!

🌱بپذیر سلام کسی را که قلبش،خانه محبت توست

و چشمهایش دیدار تو.....

🥀┄┅═✧❁✧═┅┄🥀

#مولایمن

🥀تو تمام هستی مایی

امید و پناه و مامن و آقای مایی

تو یادمان دادهای که با یادت

از هیچ چیز نهراسیم

و در پناهت هرگز ناامید نشویم

تو یادمان داده ای

در اوج اضطراب و اضطرار،

به پشتوانهی نام زیبایت آرام شویم

✨دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان✨

✨بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ و قیامِهِ و جَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ و آثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین.🌼

خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان.

السلام علیک یا ولی الله ✨

هر صبح

با تو عهد می بندم

که جز تو

مولایی نگزینم

و در بیعت

غیر تو

وارد نشوم ... 🤝

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز