2777
2789
عنوان

فقط این درد 🩹درمان همه دردهای ماست

| مشاهده متن کامل بحث + 15438 بازدید | 1901 پست

🔹#دعایظهوردرماهحضور ۶

🔻«اَللّهُمَّ اقْضِ دَیْنَ کُلِّ مَدینٍ»

خدایا قرض هر قرضداری را ادا کن.

🔸او قرض مقروضین و همه بدهکاران را ادا خواهد کرد، حضرت علی (علیهالسلام) میفرماید:

«در آن روز بدهکاری نمیماند، مگر اینکه بدهی او پرداخت شود (به وسیله حضرت) مظلمه و حقی بر گردن کسی نمیماند، جز اینکه به صاحب حق بازگردانده میشود، کسی کشته نمیشود، مگر اینکه دیه او را میپردازد و هیچ کس به قتل نمیرسد، مگر اینکه بدهیهای او را میپردازد و خانوادهاش را چون دیگر افراد اداره میکند (و نام خانوادهاش را در بخش عطایا مقرر میکند).»

📚بحار الانوار، جلد ۵۲، ص ۳۶۸

🔰ادامه دارد...

#ماه_رمضان #ماه_مبارک_رمضان

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عدم وجود بیماری🤗🫀

امام جعفر صادق (ع)که ایشان فرمودند: چونکه قائم (عج) قیام نماید، خداوند متعال از هر شخص با ایمانی بیماری، نقصان و آفت را دور نموده و نیرو و توانش را به او باز میگرداند.

باب ۲۱ غیبت نعمانی🌾

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

💚 حضرت امام سجّاد علیهالسّلام به ابوخالد كابلی فرمودند:

ای ابا خالد

آنان که در دوران غیبت او، به امامتِ (حضرت مهدی علیهالسّلام)

معتقدند و ظهور او را انتظار میکشند

از همهٔ مردم در زمانهای مختلف، با فضیلتترند؛

زیرا خداوند به آنان عقلها و فهمها و معرفتی ارزانی داشته که نزد آنها «غیبت»، به مانند «مشاهده» میباشد.

📚 بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۲۱۶

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

▫️فرازی از صلوات هرروز ماه رمضان:

🔸️خداوندا بر حضرت مهدی علیه السلام درود فرست!

همان که امام مسلمانان است،

دوستانش را دوست بدار،

و با دشمنانش دشمنی کن،

و در فرجش تعجیل فرما!

🔹️اللَّهُمَ صَلِّ عَلَى الْخَلَفِ مِنْ بَعْدِهِ إِمَامِ الْمُسْلِمِينَ وَ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ عَجِّلْ فَرَجَه

📚مفاتیح الجنان

#رمضان

#جرعه_های_انتظار

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🌱حضرتمهدی(علیهالسلام فرموند :

دوستان ما به دعای ما دلگرم باشند و به کافی بودن آن (برای حفظ از بلاها) اطمینان داشته باشند، هرچند که حوادث سنگین به سراغ آنها بیاید.

📚الإحتجاج، ج ۲، ص ۴۹۹

#امام_زمان 🤍

#حدیث 🌸

↳| @atre_narges_313 |↲

ابری ام،

بارانی ام،

حال و هوایم خوب نیست...😔

چشمِ سر، خیس است امّا چشمِ دل،

مرطوب نیست...

طاقت دوری ندارم،

رحم کن بر عاشقت...😞

صبر من مانند صبر حضرت ایّوب نیست...

#امام_زمان ❤️

!تعجیلدرظهوروسلامتیمولا،شفابیماران

#پنجصلوات📿

#دعایسلامتیوفرجحضرت

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

📌 #سلام_امام_زمانم

🔅 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُذِلَّ الْكافِرِينَ الْمُتَكَبِّرِينَ الظَّالِمِينَ

(سلام بر تو ای خوارکننده کافران گردنکش و ستمکار)

📚 دعای الکامل التام (استغاثه به امام زمان)

✍️نهایت جود و کرم🔻

امام صادق علیه السلام میفرماید:

حضرت زین العابدین علیه السلام روزی که روزه میگرفتند، امر میفرمودند گوسفندی را ذبح کنند و آن را قطعه قطعه کرده در دیگ بریزند تا پخته شود، بوی لذّت بخش آبگوشت به مشامش میخورد در حالی که نزدیک افطار بود؛ دستور میداد چند عدد سینی حاضر کنند؛ غذای پخته را قسمت قسمت میکرد و میفرمود: این غذاها را در خانۀ فلان و فلان برسانید. آنگاه خود حضرت با قطعه ای نان و مقداری

خرما افطار میکردند!!

📚 [تفسیر و شرح صحیفه سجادیه، ج۱، ص۵۱].

♦️کانال نهضت صحیفه خوانی🕌

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

💎امام باقر علیه السلام :

إنّي لَأَعلَمُ أنَّ هذَا الحُبَّ الَّذي تُحِبّونّا لَيسَ بِشَيءٍ صَنَعتُمُوهُ، ولكِنَّ اللّه‏َ صَنَعَهُ؛

من مى‏ دانم كه اين محبّت شما نسبت به ما چيزى نيست كه خود شما آن را ساخته باشيد، بلكه كار خداست

📗المحاسن: ج1، ص246، ح457

در این زمانه غریبم بگو به حضرتِ عشــق

به هر بهانه نشد بی بهانه برگردد【🥹】

يااَباصالحَالْمَهديعَلَيهِالْسَـّـلاٰم

🔸دنیابدونشما

میانجۍندارد

عالیجنابصلح؛

بیایینماوآسمانرا

آشتۍبده♥️

اَلسَـّـلاٰمُعَلىَالْقٰائمُالْمُنتَظَر

سلامتی و تعجیل ظهور مولا صلوات

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اَللّهم عَجِّلْ فَرَجَهُ وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

🟣کسانی که ایمان آوردند، سپس کافر شدند، باز هم ایمان آوردند، و دیگربار کافر شدند، سپس بر کفر خود افزودند، خدا هرگز آنها را نخواهد بخشید، و آنها را به راه (راست) هدایت نخواهد کرد.

💢همانها که کافران را به جای مؤمنان، دوست خود انتخاب میکنند. آیا عزّت و آبرو نزد آنان میجویند؟ با اینکه همه عزّتها از آن خداست؟

📚 سوره نساء؛ آیه 37

📌 #سلام_امام_زمانم

🔅 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ (سلام بر تو ای فرزند فاطمه زهرا، سرور بانوان جهان)

📚 دعای الکامل التام (استغاثه به امام زمان)

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز