2777
2789
عنوان

فقط این درد 🩹درمان همه دردهای ماست

| مشاهده متن کامل بحث + 15438 بازدید | 1901 پست

✍🏻رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید :

❤️روشنی قلب انسان از چهار چیز است :

1⃣ ✨غذای حلال خوردن و شکم را پاک داشتن

2⃣✨ رفیق صالح و خوب داشتن

3⃣✨ یاد گناهان کردن

4⃣✨ کوتاه کردن آرزو

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

✍امام علی(ع)میفرمایند:

چون مهدی ظهور کند؛ بر روی زمین کافری نمی ماند جز اینکه ایمان می آورد، و انسان ناشایستی نمی ماند. جز اینکه به صلاح و تقوی میگراید

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

✍امام حسين عليهالسلام:

قوى ترين شخص در صله رحم كسى است كه با خويشاوند بريده از خود پيوند برقرار كند.

📚 بحار الأنوار، ج٧۴، ص۴٠٠، ح۴١

کانال احادیث تصویری

تا کی دل من ...

چشم به در داشته باشد

ای کاش کسی ...

از تـ❤️ـو خبر داشته باشد

آن باد که ...

آغشته به بوی نفس تـ❤️ـوست

از کوچه ما ...

کاش گذر داشته باشد

سلام موعـ❤️ـود مهربانم ...

#اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

▫️فرازی از صلوات هرروز ماه رمضان:

🔸️خداوندا بر حضرت مهدی علیه السلام درود فرست!

همان که امام مسلمانان است،

دوستانش را دوست بدار،

و با دشمنانش دشمنی کن،

و در فرجش تعجیل فرما!

🔹️اللَّهُمَ صَلِّ عَلَى الْخَلَفِ مِنْ بَعْدِهِ إِمَامِ الْمُسْلِمِينَ وَ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ عَجِّلْ فَرَجَه

📚مفاتیح الجنان

#رمضان

#جرعه_های_انتظار

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

«كَيْفَ أَنْساكَ وَلَمْ تَزَلْ ذاكِرِى؟!»

بگو چگونهفراموش کنیم درحالی

که همیشه به یادمان بوده ای...؟

ولی چون جوابمان را میدانی و

گفتهای «إِنَّ الْإِنْسَانَ لِرَبِّهِ لَكَنُودٌ»

بااینهمه،انساننسبتبهپروردگـارش

بسیارناسپاساست!بگذاردعاییکنیم

و توبه احسانت بر ما که دیرینه است

آنرااجابتکن؛«وَلَاتَجْعَلْنِینَاسِیاًلِذِکرِک»

ما را فراموش کنندگان یادت قرار نده.

انیاحبهرچهکهداردهوایتو...🌱°•.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بهتــــــــرین دعاها،

یعنی دعــــــــا برای فرا رسیــــــــدن

روزگاری که از آن بهتــــــــر نیست!

سلام آورنده بهتــــــــرین

روزگاران🌸، امام زمانم

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🟣سلامتی قلـــب عالم امکان آقا امام زمان (عجل الله) 3 #صلـــوات و یک #حمـــــد بفرستیم.📿

🍃🌷 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی 🌷 🍃
🍃🌷مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ🌷🍃
🍃🌷و عَجِّـــلْ فَرَجَــهُمْ 🌷🍃

از امام صادق«ع» نقل شده است: «براى صاحب الامر، غیبتى طولانى است ؛ در این دوران هر کس باید تقوا پیشه سازد و به دین خود چنگ زند»

الغیبة النعمانى، ص 250، باب 14، ح 5..

اللهم اجعلنا من انصاره 🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

بی تو...

روزهایمان سختتر میگذرند...

در این بساط، جز امیدِ آمدنت چیزی نمانده است..!

#امام_زمان 🤍

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚یار رب الحسین💚بحق الحسین💚اشفع صدر الحسین💚بظهور الحجه� ...

الهییییییی آمین

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز