2777
2789
عنوان

فقط این درد 🩹درمان همه دردهای ماست

| مشاهده متن کامل بحث + 15445 بازدید | 1901 پست

نبی اکرم(ص)

زمانی خواهد آمد که نگه داشتن دین مانند نگه داشتن گلوله ی آتش در دست است.😯

يأتي على الناس زمان الصابر منهم على دينه كالقابض على الجمرة.

مستدرک، ج12، ص33

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

سفرهی افطار خود را پهن کردی در کجا؟!

سامرا یا طوس یا کنج بقیع یا کربلا؟!

لقمهی نانی بگیر و عاشقت را سیر کن

جان من آقا فدای لقمهای نان شما

نان تو از جنس نان نیمه شبهای علیست

نیمه شب شاه عرب نان و رطب سهم گدا

مثل حیدر نیمه ی شب خانهها را در بزن

منتظر داری میان تک تک این خانهها

کوچه و پس کوچههای سینهام بیتاب توست

مادرت چشم انتظار لحظهی دیدار توست

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امام صادق (ع) : رسولخدا (ص) فرموده است: هر که يکسال پيش از مرگش توبه کند خداوند توبه اش را مي پذيرد سپس فرمود : يکسال هم زياد است هرکه يکماه پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود يکماه زياد است هرکه يک هفته پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک هفته زياد است هر که يک روز پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک روز زياد است هرکه پيش از ديدار مرگ ( ملک الموت ) توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد

بیایید غرور خودمون رو کنار بزاریم قبول کنیم کم یا زیاد خطایی ازمون سر میزنه و توبه کنیم🌺توبه کنیم پیش خدای خودمون امید باشه که بقایای زمان غیبت رو خدا بهمون ببخشه🌺🌺🤲🏻

#قرائت_قرآن

-پس آن گروهی را که کافر شدند به عذابی سخت در دنیا و آخرت معذّب گردانم، و (برای نجاتشان) هیچ کس به آنها مدد و یاری نخواهد کرد.

📚سوره#آل_عمران/آیه56

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

حديث قدسي: اگر آنهائي که به من پشت کرده اند مي دانستند که من چه اندازه انتظار ديدن آنها را مي کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آينه از شدت شور و شوق نسبت به من جان مي دادند و تمام بند بند اعضايشان به خاطر عشق به من از هم جدا مي شد.

چقدر قشنگه این مناجات شهید چمران :

خدایا ...

از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم

به درگاهت ،اما شکایتم را پس میگیرم،

من نفهمیدم ...

فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی

تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت،

نگاهم به تو باشد ♥️

گاهی فراموش میکنم که وقتی

کسی کنارمن نیست، معنایش این نیست

که تنهایم !

معنایش این است که همه را کنار زدی

تا خودم باشم و خودت🫂

با تو تنهایی معنا ندارد ...

مانده ام تو را نداشتم چه میکردم!

دوستت دارم؛ خدای من !

#ماه_رمضان #حضرتدوست

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

{🌱💚}

یکی از صفات خدا اینه:

«کسی که بدیها رو تبدیل به حسنه میکنه»

ینی منفی گرفتی، توبه میکنی، خدا تبدیلش میکنه به مثبت... ینی شما ده سال گناه کردی، حالا توبه واقعی میکنی! خدا اون ده سال رو برات حسنه و عبادت و کار خیر مینویسه..

آیا وقتش نرسیده که برگردی؟ 💔

ألم یأنِ؟!

مرگ قبلش زنگ نمیزنه هآآآ

━━━✥⃝@ayegerafy📿

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

⭕️ من خیلی نزدیکم

🤲 وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ...

🌱 و هنگامی که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، (بگو:) من نزدیکم! دعای دعاکننده را، به هنگامی که مرا میخواند، پاسخ میگویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند)!

(سوره بقره، آیه ۸۶)

📖 رسانهی قرآن مدیا

@QuranMediya

#مناجات_با_خدا

#حضرت_زهرا_س_شهادت

اگر ابرم! چرا باران به این صحرا نمیبخشم

گمانم بُخل دارم چونکه چون دریا نمیبخشم

من از تو عفو میخواهم سحرها، روزها اما

نمیدانم چرا همسایهی خود را نمیبخشم

چه إرحم تُرحمی خواندم شب و وقتی که صبح آمد

عیالم بخشش از من خواست، دید اما نمیبخشم

خطایی میکند گهگاه فرزندم، خداوندا

چرا وقتی پشیمان شد، خداوندا ! نمیبخشم

شفای قلب بیمارم مناجات ابوحمزه است

تو هم من را ببخشی، خویش را مولا ! نمیبخشم

خطا کارم، گنهکارم، پُر از عصیانم اما من

پریشانم، پشیمانم، نگو آقا ! نمیبخشم

تو حق داری از این بیچاره رویت را بگردانی

به من هر چیز میخواهی بگو، إلّا نمیبخشم

شفیع آوردهام با خود، ببین غمگین زهرایم

نگو با من تو را در روضهی زهرا نمیبخشم!

#محسن_ناصحی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

☀️امیرالمومنین علی علیهالسلام

....... آگاه باشيد!

مثل آل محمّد سلام الله علیه،

چونان

ستارگان آسمان است.

اگر ستارهاى

غروب كند،

ستاره

ديگرى طلوع

خواهد كرد.

گويى خداوند

نيكیهاى

خود را در

حق شما

به كمال رسانيده است

و آنچه را كه

در آرزويش

مىبوديد به شما نشان داده است.

━━━✥⃝@ayegerafy📿

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز