mehrsaaa76 مدیر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 204 عنوان کنکوریای تجریی | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 61 پست بچه ها بنظرتون ریاضی یه فصلی مثل شمارش بدون شمردن ارزش داره ادم وقت بزاره روش ؟هرچی به مشاورم گفتم یه تست تو کنکور بیشتر نداره گوش نکرد هی میگه همه رو بخون من میگم بجاش نهایی بخونم که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤 1404/12/05 | 12:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الفبایlatin45 عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 94 می خوام اینکارو کنم ولی تو برنامه م نمیزارن التماسشون کردم بزارین گوش ندادن گفتن بعد عید بعد تو برنا ... اره دقیقا منم زیست و شیمی و فارسی 17.75 شدم باعث شد ترازم زیاد نشهنه خودت پنهانی نهایی هارو بخون مشاورت شاید قبولی 1401 به قبل هستش چون اون سال ها تاثیر معدل قطعی نبوده و اهمیت نهایی ها باخبر نیست در حال تلاش برای قبول شدن تو کنکور
الفبایlatin45 عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 94 با درسنامه می خونم اونم خیلی زیاده توضیحاتشمنظورم اینه الان بخونم بهتره یا بعدا اگه وقت شد نه بنظرم بزار نزدیکای کنکور بخوناون فصل خلاقیت زیادی میخواد در حال تلاش برای قبول شدن تو کنکور
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 204 اره دقیقا منم زیست و شیمی و فارسی 17.75 شدم باعث شد ترازم زیاد نشهنه خودت پنهانی نهایی هارو بخون مشا ... فکر کن دینیم ۲۰ شده ولی مجبورم ترمیم کنم 😭😑یه مشاوره یه پشتیبان که برنامه رو می ده هرچی مشاور بگه پشتیبان گوش میکنه وگرنه پشتیبانم قبولی ۱۴۰۳ ستمن از خدامه نهایی و در کنارش بخونم همش میگن فعلا فقط کنکور که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 204 نه بنظرم بزار نزدیکای کنکور بخوناون فصل خلاقیت زیادی میخواد دقیقا منم خلاقیت ندارم که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
الفبایlatin45 عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 94 فکر کن دینیم ۲۰ شده ولی مجبورم ترمیم کنم 😭😑یه مشاوره یه پشتیبان که برنامه رو می ده هرچی مشاور بگه ... اره خیلی بده من زبان 20 شدم حالا بیا بازم امتحانش بده با اون ریدینگ های رو مخشپس حتما خودت نهایی رو بخون تموم کن در حال تلاش برای قبول شدن تو کنکور
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 204 اره خیلی بده من زبان 20 شدم حالا بیا بازم امتحانش بده با اون ریدینگ های رو مخشپس حتما خودت نهایی رو ... اوووه چه خوب باریکلا من ۱۸/۵فقط کتابو خوندی ؟انقدر زیاد بود آخرش فقط میخواستم تموم شه که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 204 اره خیلی بده من زبان 20 شدم حالا بیا بازم امتحانش بده با اون ریدینگ های رو مخشپس حتما خودت نهایی رو ... خب موندم چجوری راضیشون کنم خودم تا حالا ۲۰۰ بار گفتم مامانم گفته بهشون ولی گوش نمیدنرسما آینده مو به بازی گرفتن که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
الفبایlatin45 عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 94 اوووه چه خوب باریکلا من ۱۸/۵فقط کتابو خوندی ؟انقدر زیاد بود آخرش فقط میخواستم تموم شه افرین 18.5 هم خوبههم کتاب هم یه کتابی هست اسمش سیگنال 20 هست از انتشارات خط سفیداونو حتما کار کن کم حجمه و قیمتش هم کمه در حال تلاش برای قبول شدن تو کنکور
الفبایlatin45 عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 94 خب موندم چجوری راضیشون کنم خودم تا حالا ۲۰۰ بار گفتم مامانم گفته بهشون ولی گوش نمیدنرسما آینده مو به ... مرد هستش؟بهش بگو کنار کنکور یک پارت هم عمومی بزاره هر روز در حال تلاش برای قبول شدن تو کنکور
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 204 مرد هستش؟بهش بگو کنار کنکور یک پارت هم عمومی بزاره هر روز پشتیبان خانمه مشاور اقا خب پشتیبان از مشاور دستور میگیره اونم نمیزاره که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
الفبایlatin45 عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 94 پشتیبان خانمه مشاور اقا خب پشتیبان از مشاور دستور میگیره اونم نمیزاره اها چه سخت شد والا بنظرم تو خودت پنهانی بخون این طوری بهتره در حال تلاش برای قبول شدن تو کنکور
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 204 اها چه سخت شد والا بنظرم تو خودت پنهانی بخون این طوری بهتره اره باید خودم یه کاری بکنم برنامم پره پره ولی مجبورم که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
الفبایlatin45 عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 94 اره باید خودم یه کاری بکنم برنامم پره پره ولی مجبورم انشالله موفق باشی عزیزم تاپیک قبولیت منم تگ کن در حال تلاش برای قبول شدن تو کنکور
mehrsaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 204 انشالله موفق باشی عزیزم تاپیک قبولیت منم تگ کن فدای شما و همچنین ایشالا🥲شماهم همینطور ❤ که من غم دارم اندازه ی زیبایی تو ، شبام به تیرگی چشمای ایرانی تو 🖤
_66_44mino عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 234 هرچی به کنکور نزدیک میشم بیشتر سکته می کنمصفر نیستم فعلا ۱۲ رو به اتمامه دهمو خوندم ولی حس میکنم یاد ... موفق باشی عزیزم