2777
2789
گفتم حساس نه خصوصی. تو ذهنت خرابه و منحرفت به خودت ربط داره 😏😏😏همین که بحثو ملی و قومیشی میکنی مع ...

@niniyar

من کاربر دختر زمستون رو میشناسم این کاربر داره بهش افترا میزنه فانتزی جنسی با حیوان رو از کجا اورده انقد راحت تهمت میزنه همچین چیزی بهش نمیچسبه شاید ایشون در خودش میبینه که اینقدر راحت نسبتش میده به دیگران

یه برخورد قاطع لازم هست خواهشا رسیدگی کنین🙏🏼🙏🏼

@niniyar

اینجا شده پر از فحاش

۴/۴/۴💞💍هوماه🌔☀️

@niniyar من کاربر دختر زمستون رو میشناسم این کاربر داره بهش افترا میزنه فانتزی جنسی با حیوان رو از ...

قشنگ تابلوعه خودشی 😅😅😅

یه تاپیک بود که اینجوری گفت و زحمت گزارششو بقیه کاربرا کشیدن

سر همون تاپیکم از من زخمیه

شمام اگه سرتو بذاری رو بدنت بمونه بهتره تا بکنی تو .....بقیه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@niniyar من کاربر دختر زمستون رو میشناسم این کاربر داره بهش افترا میزنه فانتزی جنسی با حیوان رو از ...

@niniyar

تهمت میرنه

فضولی میکنه

باعث اعصاب خوردی میشه

ممنون از بودنتون🙏❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چی بی ادبم هستیراحت باش

نه تو خوبی

جای فضولی تو کار بقیه سرت تو زندگیت بود کار به اون تاپیکای قشنگت نمیرسید 😏😏😏

نه تو خوبی جای فضولی تو کار بقیه سرت تو زندگیت بود کار به اون تاپیکای قشنگت نمیرسید 😏😏😏

@niniyar

تاپیکای شخصی من به این کاربر ارتباطی نداره

اصلا هم تمایلی ندارم بیشتر از این باهاش هم صحبت باشم

مشخصه از چه جور قماشیه لطفا اخطار بدین

۴/۴/۴💞💍هوماه🌔☀️

@niniyarتاپیکای شخصی من به این کاربر ارتباطی ندارهاصلا هم تمایلی ندارم بیشتر از این باهاش هم صحبت با ...

یه لیوان اب خنک بخور اروم شی 😁😁

@niniyarتاپیکای شخصی من به این کاربر ارتباطی ندارهاصلا هم تمایلی ندارم بیشتر از این باهاش هم صحبت با ...

تاپیک شخصیت وسط سایت عمومی چی کار میکنه😏

خجالت نمیکشی رخت خوابتو وسط سایت پهن کردی 😊

بعد ادعاتم میشه ....... 😑

دکمتو زدم بابا

به سلامت

یه لیوان اب خنک بخور اروم شی 😁😁

شما بیشتر نیاز داری عزیزم اینهمه واکنش به یه تگ نی نی یار اصلا نرمال نیس اگه میدونستم فشارت میره بالا قرمز میشی به سلامتیت لطمه نمیزدم

@niniyar نی نی یار جان با ایشون کاری نداشته باش گناه داره حالش بد شده

۴/۴/۴💞💍هوماه🌔☀️

تاپیک شخصیت وسط سایت عمومی چی کار میکنه😏خجالت نمیکشی رخت خوابتو وسط سایت پهن کردی 😊بعد ادعاتم میش ...

به تو ربطی نداره سرت رو از من و شوهرم در بیار

برو برنمیگردم فاقد اهمیتی

۴/۴/۴💞💍هوماه🌔☀️