2777
2789
عنوان

حروم خوری

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 30 پست
من و خواهر برادرام بهشون بی محلی میکنیم ولی پدرم هیچی نمیگه واین باعث سوء استفاده اونا شده

کاریش نمیشه کرد متاسفانه .شماهم بی محلی کن .اگرم اونا جایی گاف دادن ینی حرفی زدن شما دق دلیتو خالی کن ک لااقل بگی خودشون شروع کردن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا خودت رو قاطی نکن متاسفانه کسی که حروم خوری میکنه راحت ، اگه کینه و دشمنی ازت پیدا کنه همه کا ...

خودمم می دونم که واسه آب خوردن هم طلسم و جادو میکنن

ولی مغزم خرابه از شدت فکر و خیال نخوابیدم

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

اصولا هر چی دزدتر و دله تر باشی پرروتر هم هستیتو فامیل ما هم همینهکاری نکنچیزی بشه همین خانواده هم پ ...

وای اینقدر فیلم بازی میکنن جلو رومون

حالا همینا کاری کردن که هیچ کس ما رو جایی دعوت نکنه تا ما پته شونو رو نکنیم

خودمم می دونم که واسه آب خوردن هم طلسم و جادو میکنن ولی مغزم خرابه از شدت فکر و خیال نخوابیدم

پناه ببر به خدا شیطان این خشم رو درونت شعله ور میکنه تا دشمن سازی کنه برات

اگه قانونی میتونید کاری کنید اقدام کنید

در غیر این صورت بحث و دعوا و تیکه و دشمن درست کردن فقط اعصاب خوردی میاره

همون لحظه بگو خدایا من به خاطر تو خشمم رو فرو میخورم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

وای اینقدر فیلم بازی میکنن جلو رومون حالا همینا کاری کردن که هیچ کس ما رو جایی دعوت نکنه تا ما پته ش ...

آره میفهمم

دایی منم همین کارو کرده

نکبت چهل برابر بقیه کشیده بالا و حدالاقل ۵ تا خونه اجاره میده، بعد هرکی رو میبینه شروع میکنه به ناله که وای داریم میمیربم از بی پولی و گرونی، چقدر زمونه بدی شده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خیلی زوره ببینم دارن میچاپن آرزو دارم بتونم رسواشون کنم

برا مام یه همچین موردی بود

چون شامی اصلی پدر بود و شکایتی نداشت! متاسفانه اعتراض بجه ها فقط خودشونو سنگ رو یخ کرد😔

شما باید اول پدر رو راضی کنید بعد شمام پشتیبانی کنید ازش

آره میفهممدایی منم همین کارو کردهنکبت چهل برابر بقیه کشیده بالا و حدالاقل ۵ تا خونه اجاره میده، بعد ...

اینا باعث شدن دین و ایمان مون خراب بشه چون هر چی بدی میکنن میگم خدایی نیست که جواب شونو بده

برا مام یه همچین موردی بودچون شامی اصلی پدر بود و شکایتی نداشت! متاسفانه اعتراض بجه ها فقط خودشونو ...

شاکیه خیلی هم ناراحته

ولی نمیتونه حتی به اونا بفهمونه که از دست شون ناراحته چه برسه به اینکه بخواد حق شو مطالبه کنه

دیگه باید قانعش کنید، لااقل اعتراض کنه

دارم دق میکنم

میگم کاش پدرم مرده بود حداقل خفتش کمتر بود

هر کو.ن نَشُسته ای احساس آدم بودن نمیکرد واسه ما

اینا باعث شدن دین و ایمان مون خراب بشه چون هر چی بدی میکنن میگم خدایی نیست که جواب شونو بده

یه وقتا خدا فرصت میده که بیشتر گند بزنن به زندگیشون بعد یهو چوب بکنه تو آستینشون پدرشونو دربیاره

دیدم که میگم

هعی.... ایمانت رو نگه دار تنها چیزیه که داریم و حدالاقل نباید بذاریم این عوضی ها ازمون بگیرنش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.