2777
2789
عنوان

مهریه مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
پسری که اول کاری بگه مهریه نمیدم اصلا، بدرد نمیخوره. میخواد گربه رو دم حجله بکشه. حواستو جمع کن یا ت ...

اخه اگر اون میترسه ک من طلاق بگیرم مهریه بخوام چرا من نترسم که اون بخواد منو بی دردسر طلاق بده بی دلیل؟من اصلا این چیزا تو سرم نبود خودش انقدر اصرار داره مهریه نمیدم منم حساس شدم

حقوقو کامل میده اما مهریه رو نه

نه بدون مهریه ۱۴ سکه اصلا قبول نکن

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانوادش ادمای محترمین ب من احترام میذارن ولی خودش از جوونی مستقل شده میگه همه چیمو خودم بخرم از پدرش ...

اهان خودش نخواسته اخه نوشتین حمایت نمیکنن

پس ادم مغروریه

به هرحال همه چیرو در نظر بگیر

ادم توی دوران دوستی ته تهش یه رستوران و کافه با شاید یفر بره

زندگی زیر یه سقف خیلی مسولیت داره عزیزم

من شخصا این دورانو گذروندم برای همین بهت دارم میگم درست تصمیم بگیر

روی مهریه هم خیلی مصمم باش اتفاقا

مهریه نمیده؟ جهاز نبر

مهریه نمیده حتی یه سکه ولی اون حقوق ضمن عقدو میگه میدم.

ببین یه سری حق و حقوق هستن اگ به یه وکیل خوب بگی بهت میگه حالا من زیاد نمیدونم ک حتما اونارو شرط عقدت کن مثلا یکیشون اینکه هرچیزی تو زندگی بدست میارید باید نصفش مال شما باشه و این چیزا به یه وکیل بگو راهنماییت میکنه

اصلا زورم اومده که همه اشناهام مهریه دارن من هیچی کم ندارم کلی خواستگار داشتم دلم بااین اقا بود الان ...

کات کن بره

این الان اینجوره بعدنم خونتو میکنه تو شیشه

وگرنه حداقل ۱۴ سکه میگفت یا میگفت ۲ دونگ خونه میزنم بنامت حق طلاق میدم و فلان

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲