2777
2789
عنوان

شوهر هیز

154 بازدید | 17 پست

خیلی ناراحتم من تازه ازدواج کردم و زمان دوستی دقت میکردم اصلا حواسش به دورو ور و دخترای دیگه نبود ولی الان ک ۵ ماهه عقد کردم دو ماهه متوجه شدم تو خیابون ب دخترای خوشگل و خوشتیپ نگاه میکنه حتی برمیگرده ی دور دیگه نگاه میکنه بعد یبارم ی زنه تو اینستا ریکوئستشو قبول کرده بود گفتم کی ریکوئست دادی بهش این خیانته گفت بخدا واسه قبل ازدواجه بعد گفت اصن میشه از اینستا فهمید کی ریکوئست دادم دیگه رفت تو تاریخچه اینستاش دیدم همون تایمی ک دوست بودیم هر روز به دو سه تا دختر ریکوئست میداده ولی بعد ازدواج دیگه اصلا چیزی نبود یعنی هول بوده و من نمیدونستم ؟ یعنی زمان دوستیمون دنبال یکی بهتر از من بوده انقدر تلاش میکرده ولی پا ندادن منو گرفته ?امشبم تو خیابون خیلی موذیانه نگاه میکرد ولی به روش نیاوردم نمیدونم باید به روش بیارم یا نه ؟ اصن دیگه نمیخوام باهاش برم بیرون از سر شبم باهاش سر سنگینم

نگو ولی یبار سر موضوع باز کن باهاش بهش بگو تو اخلاقای من کدوم اذیتت میکنه بعد اون گفت توهم بگو. وای. من از همچین مردایی حالم بهم میخوره بدم میاد. غیر مستقیم بگو

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم

نگو ولی یبار سر موضوع باز کن باهاش بهش بگو تو اخلاقای من کدوم اذیتت میکنه بعد اون گفت توهم بگو. وای. ...

وای خیلی احتیاج به کمک دارم ازدواج دومم هست نمیتونم به جدایی فک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی احتیاج به کمک دارم ازدواج دومم هست نمیتونم به جدایی فک کنم

یجوری غیر مستقیم بگو یا مصلا بگو فلانی همسرش اینجوری بود بدبخت. داشت ازدستش دیوونه میشد خجالت میکشید بره بیرون باهاش. انقد که دخترا رو دید میزد

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم

حوصله داری ول کن بابا زندگیتو بکن بزار نگاه کنه

اخه میگم نکنه منو بابقیه مقایسه کنه اخه من ساده میگردم مثلا خودش اجازه نمیده لگ بپوشم با کت کوتاه ولی امشب دیدم داره با.س .ن یدخترهک لگ پوشی ه بودو ی جور بدی نگاه میکرد دوسداشتم گریه کنم میخوام از این ب بعد منم اونجوری لباس بپوشم وقتی گفت حق نداری بگم پس تو چرا نگاه میکنی به بقیه حتما قشنثهک نکا میکنی منم میخوام قشنگ باشم

اخه میگم نکنه منو بابقیه مقایسه کنه اخه من ساده میگردم مثلا خودش اجازه نمیده لگ بپوشم با کت کوتاه ول ...

نه اصلا اینطور نیست تو رو با هیچکس مقایسه نمیکنه خب مردا ناخودآگاه چشمشون میفته حساس نباش اتفاقا دوست داره که نمیخواد اینجوری لباس بپوشی

ن شیر شتر ماست میشه ن چوب کج راست میشه ن ذات خراب درست میشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

تو هم ب پسرا تو خیابون نگا کن

میریم بیرون فقط دوس دارم برگردم خونه یا اصن جرات ندارم بهش نگاه کنم ک ی موقع متوجه بشم داره به زنای دیگه نگاه میکنه موهام یکم کم پشته دیشبم به موهای خیلی قشنگ و بلند ی زنه داشت نگاه میکرد

میریم بیرون فقط دوس دارم برگردم خونه یا اصن جرات ندارم بهش نگاه کنم ک ی موقع متوجه بشم داره به زنای ...

گگوهخورد بزن لاپاش اگه دیگه نگاه کرد دختر🤬

تو زندگی ما غم حامله بود(اومد بدنیا) خوشبختی پریود(از دس رفت)

مهرت سنگینه؟

نه ۵ تا سکه

مامان بابام دوسش دارن چون جلو اونا خیلی بعم احترام میذاره ولی نمیدونن ک تو عذابم احساس میکنم از قیافم راضی نیست یا از موهام ولی خوب منو همینجوری پسندیده بود الانم مامان بابام میگن این دفه جدا بشی دیگه برو واسه خودت زندگیکن اسم مارو نیار