2777
2789
خوب یکمش و بگید از حاجت هایی ک گرفتید

راستش نیت کردم نماز رو خوندم و بعدش حاجت روا شدم با خلوص نیت برو سمت خدا سعی کن معنویات رو بالا ببری

یکبار یک چیزی میخواستم اما خودم شرایطش رو نداشتم

نماز شب خوندم خوابیدم از خواب بیدار شدم در کمال تعجب دقیقا همون که میخواستم اتفاق افتاد

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین🌱🫀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکر الان راضی هستی؟ همون چیزی بود که خواستی

اره گلم ببین عزیزم خیلی سختی کشیدم ولی خدا اجر سختیه رو داد و اینم بدون گلم زندگی بدون بحث نیست چون نمک زندگی هست ولی خداروشکر راضی هستم و از خدا ممنون بالخره بنده خبی نبودم شرمنده خدا هستم 😍🥲♥️♥️♥️♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

حتما عزیزم، خصوصی پیام بده تا لینک بفرستم مهربونم

چشم مهربون😍♥️♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من

وقتی میخونم حس سبکی میکنم استرسم از بین میره

شبهای قدر خیلی با نماز شب و استغفار حاجت گرفتم🥲

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

پیش اومده حالم خیلی بد بود استرس و اضطراب داشتم انگار غم دنیا رو دلم نشسته بود داشتم اذیت میشدم و بغض داشتم و دلم میخواست گریه کنم

حتی بخاطر این استرس حالت تهوع داشتم اما با خوندن نماز شب همون یهو حالم خوب شد و نشاط و آرامش گرفتم

اینکه همون موقع اثرشو دیدم خیلی برام شگفت انگیز بود واقعا حس خوب داشت

خیلی احساس سنگینی داشتم ولی خیلی سبک شدم

نمیدونم چرا وقتی فقط شفع و وتر رو میخونم اینقدر حس سبکی نمیکنم ولی وقتی کامل میخونم واقعا تغییر حال روحیم رو به وضوح حس میکنم

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج) بفرستید💚🌱

اره گلم ببین عزیزم خیلی سختی کشیدم ولی خدا اجر سختیه رو داد و اینم بدون گلم زندگی بدون بحث نیست چون ...

چقد مهربونی گلم انشاالله همیشه خوشبخت باشی🌺🎀

با خدا باش و پادشاهی کن✨

خانما یه سوال

قنوت نماز وتر رو میشه خلاصه کرد درسته؟

مثلا ذکرهایی که داره رو از تعدادی که توصیه شده کمتر بگیم

مثلا استغفرالله رو به جای ۷۰ تا کمتر بگیم یا العفو رو به جای ۳۰۰ تا مثلا ۱۰۰ تا بگیم

من گاهی این کار رو میکنم میترسم نمازم اشتباه بشه

خانما یه سوالقنوت نماز وتر رو میشه خلاصه کرد درسته؟ مثلا ذکرهایی که داره رو از تعدادی که توصیه شده ک ...

قنوتشو به فارسی با خدا صحبت کن بقیشو نگو

با خدا باش و پادشاهی کن✨

من وقتی میخونم حس سبکی میکنم استرسم از بین میرهشبهای قدر خیلی با نماز شب و استغفار حاجت گرفتم🥲

دلم نمیخواد اینو بگم میترسم گناه باشه ولی احساس میکنم با نمازشب بیشتر از نمازهای روزانه و یا قرآن خوندن آرامش میگیرم

به نظرت دلیلش چیه

دلم نمیخواد اینو بگم میترسم گناه باشه ولی احساس میکنم با نمازشب بیشتر از نمازهای روزانه و یا قرآن خو ...

چون احتمالا نمازای روزانتو با عجله و تمرکز کمتری میخونی🫠

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."