2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همبرگر خیلی بی کلاسیه،ایو ایو ایو

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
ببخشید خندم گرفت یه دفعه😅🤣🤣

خیلی زشته

اصلا همچین ادبیاتی مناسب ی دختر نیس

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪

عزیزان ناراحت شدن از جمله قبلی پس به منتها الیه ام

همینو میخواستی مموتی

😂😂

زمین شما را در آغوش گرفت اما آسمان هنوز برایتان گریه می کند🖤مادر تو هنوز در بشقاب صبحانه اش نان می گذاری و شب ها پتو را تا زیر چانه خاطره بالا میکشی چه کسی باور می کند فرزندی که باید کوچه ها را نفس می کشید اکنون در عمق زمین به ریشه ها درس ایستادگی می دهد.

استغفرالله

برادر نی نی سایت مناسب سن شما نیست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خیلی زشتهاصلا همچین ادبیاتی مناسب ی دختر نیس

آره زشته

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠

خیلی زشتهاصلا همچین ادبیاتی مناسب ی دختر نیس

شاید من پسرم....

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

مموتی از صبحانه ب شام تغییر کاربری دادی چرااااا نحلتی با روح و روان ما ی قل دو قل بازی نکن

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪