2777
2789
عنوان

عقبم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراهانی ک خودش برنامه میده برنامش خیلی خوبه من با همون پیش میرم زیست نصف دهم و نصف دوازدهم خوند ...

ریاضی فیزیک چی؟ رسیدن که میشه به شرطی که بخونم من نمیدونم چرا تا میام بخونم خودمو سرگرم چیز دیگه میکنم

چیکار کنم صفرم هیچی از پارسال یادم نیست

حتما ویدیو ببین

ببین چی بهت میگم ب تموم شدن کتابا فکر نکن ب کیفیت فکر کن تو ی کتاب رو کامل بخونی و نفهمی یعنی ب عمقش نرسی فایده نداره ولی نصف کتابو بخونی با ویدیو و دقیق ک بتونی تستشو تو کنکور بزنی خیلییییی بهتره

میشه برای قبولیم توی فرهنگیان ی آیت الکرسی بخونی؟😍

حتما ویدیو ببین ببین چی بهت میگم ب تموم شدن کتابا فکر نکن ب کیفیت فکر کن تو ی کتاب رو کامل بخونی و ...

دقیقا همینه منتها من راهو نمیدونم مثلا زیست یه فصل و تموم میکنم نمیدونم چه تستایی بزنم کتاب تستم خیییییلی زیاده از اول سالم شروع میکردم به زور میرسوندم

الان دیگ نمیرسی خیلی تست کار کنی به نظر من تمرکزت رو خود کتابا باشه و تست نزن ولی بیا طبق بودجه بندی آزمون ها از اول مهر تا پایان اسفند تو خودت برنامه بریز و این چند ماه که رفته رو طبق اون برنامه از اول شروع کن بخون ولی خب دیگ تو مدت دوماه بعد برا هر دوهفته که طبق ازمونه البته تو دیگ باید کمترش کنی مدت زمان هر آزمونو دیگه اگه وقت نداشتی تستی نزن فقط برو ازمون های قلم چی و ماز و ... رو بزن و تحلیل کن بعد آزمون این بنظر من بهتر نتیجه میده اگ کتابارو مشکل نداری و کانل مفاهیم رو فولی میتونی کتابارو رها کنی برا کنکور و فقط آزمون و تست بزنی