2777
2789
عنوان

کاش گزینه حذف تاپیک بزارین⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 17874 بازدید | 1599 پست
خسته شدم دیگه از وقتی تاپیکو زدم دارم نگهبانی میدم😂

آفرین دختر قویییییی همیینطور ادامه بده منم همش بودم فقط ی سر رفتم شام خوردم برگشتم امشب استراحتم ولی فردا ساعت 5 میخوام بیدار شم درس خوندنو قوی تر شروع کنم

میشه برای قبولیم توی فرهنگیان ی آیت الکرسی بخونی؟😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

سلام

لطفا برای بهتر شدن وضغ حذف تاپیک:

✅️ خانم ⬅️ مونا_تهرانی ⬅️ رو تگ کنین.

🔵 نی نی یار تگ نشن. ❌️❌️❌️

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

ممنون

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ مونا_تهرانی

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

@بانوهمراز

@بانوژاکلین

@رویای_مخملی

@khfdjkln

@aysan71

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@مونا_تهرانی

ممنونم 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

آفرین دختر قویییییی همیینطور ادامه بده منم همش بودم فقط ی سر رفتم شام خوردم برگشتم امشب استراحتم ولی ...

😁🥰افرین عزیزم من دانشجو ام این ترمو مرخضی گرفتم پیش شما باشم🤣💖

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

سلام

لطفا برای بهتر شدن وضغ حذف تاپیک:

✅️ خانم ⬅️ مونا_تهرانی ⬅️ رو تگ کنین.

🔵 نی نی یار تگ نشن. ❌️❌️❌️

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

ممنون

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ مونا_تهرانی

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

@مامان_جون_می_می_نی

@سلامتباشیدلیایران

@گلتپه

@ماه_من_۶۶

@aysoo_0

@مونا_تهرانی

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز