2777
2789

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون و انشالله پدرم همین امشب بره سرکار شغلی مثل نگهبانی و تایمش خیلی بالا باشه و پدرم هیچ وقت بیکار و خونه نشین نشه 🥹😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دیگه تپق نزنم و زبونم موقع حرف زدن نگیره و انشالله هیچ وقت دهنم و زیر بغلم بوی بد نده خیلی رفتم دکتر و رعایت می کنم خوب نمیشم😭

التماس دعا⚘️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین موقع سحری شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز و دو رو و خودخواه نباشه🥹😭🙏😭 😭 🙏تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و زیبا و جذاب باشیم و شل و ول و بی عرضه و بی دست و پا و بدبخت و بیچاره نشیم من و عزیزانم 😭.تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیره اصلا 😭تو رو خدا دعا کن انشالله انشالله لکنت زبونم خوب شه و دیگه زبونم موقعه حرف زدن نگیره و تپق نزنم و خیلی قشنگ و شمرده شمرده و واضح حرف بزنم 😭😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت فا ل گوش نایسته😭🥹

قبول حق باشه روزت قشنگم🙏❤️

من بیماری خودایمنی دارم نزدیک سه ساله درگیرم اگ قابل بدونی دعام کن خدا رحم کنه به جونیم🙏🥺

دعا کن همه اتفاقات اخیر ختم به خیر بشه

قربون دستت

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

تو رو خدا دعا کن انشالله اون همکارم که از اقوام هست و انگار میخواد جامو بگیره و پایه ی منو بگیره اصلا نتونه و انشالله سال دیگه این مدرسه نگیرنش و بهش کار ندن اصلا و انشالله هر مکر و حیله و شیطنت و دروغ و فتنه و تهمت و خبر چینی و دو بهم زنی این خانم و بقیه ی همکاران واسه ی من و خواهرم دارن به لطف خدا بی اثر شه و دیگه اصلا تو محل کار کسی برای من و خواهرم بی محلی و دعوا و شر و بدبختی درست نکنن و زیر آب من و خواهرم اصلا هیچ موقعه و هیچ جا مستقیم و غیر مستقیم نزنن😭تو رو خدا دعا کن انشالله هر چقدر این همکارم که فامیله حرصم داد و مسخرم کرد و بین من و این همکارم تبعیض خیلی قائل شدن و حقوقشو زودتر میدن و بهش خیلی احترام میزارم الهی که سر همکارم که فامیله بیاد همین روزا هر ناراحتی تو محیط کار برام پیش اومد 😭 تو رو خدا دعا کن انشالله همکارام و کارفرما و صاحب کارم هر کدوم میخوان برام فتنه و شر و دردسر و دعوا و حیله و مکر درست کنن و جامو بگیرن الهی که نتونن و شر و حیله و بدیاشون به خودشون برگرده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله از همکارا هر کدوم علیه من تیم می شن و بدمو میخوان انشالله اصلا نتونن به من آسیب و بدی و جنگ روانی و هیچ مشکلی برام نتونن به وجود بیارن 😭😭

ظهور امام زمان

آخ اگ بشه چی میشه 🥺🥺

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

تو رو خدا دعا کن و امام رضا رو سه بار به جون جوادش قسم بده انشالله خیلی صاحبکار و همکارا و دانش آموزا و والدین بچه ها خیلی خیلی خیلی من و خواهرمو دوست داشته باشند و همیشه خیلی خوب و گرم باهامون سلام و احوال پرسی و خداحافظی کنند و همه جوره کارمون مورد پسندشون باشه و آرزوشون باشه من و خواهرم توی مدرسه های فعلی امسال و سال های بعد تدریس کنیم تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم هیچ وقت بیکار نشیم و خودم و خواهرم دیگه نخوایم تو این مدرسه ها کار کنیم و با عزت و احترام و سربلندی برای سال دیگه به دلخواه خودمون از این مدرسه ها بریم و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 🥹🙏تو رو خدا دعا کن زودتر حقوق چند ماهمو که ندادن واریز کنن و تو رو خدا دعا کن انشالله شغل خوب با درآمد عالی نصیبم شه😭